RTV Drenthe - Cosis

Al 17 jaar is RTV Drenthe gevestigd in een prachtig pand in Assen. Alle aanwezige medewerkers kunnen gebruik maken van de bedrijfskantine. De kantine is uitbesteed aan Cosis. Zij werken sinds kort met een nieuwe kassa met touchscreen en een nieuwe pin.

Terug naar Onze projecten
rtv drenthe

Een kassa voor Cosis moet voldoen aan gebruiksvriendelijkheid zodat alle cliënten er mee kunnen werken

Cosis 

De dagbesteding bij RTV Drenthe is een kleinschalige locatie waar cliënten werkzaam zijn in de kantine. Binnen deze locatie zijn er horeca gerelateerde taken, zoals het maken van luxe broodjes, verse soepen, salades en gehaktballen. Ook zijn er schoonmaakwerkzaamheden. Deze groep bij RTV Drenthe biedt de mogelijkheid om door te groeien naar het bedrijfsrestaurant van het servicebureau van Cosis aan de Lauwers in Assen en naar andere werkplekken. 

Hoe bevalt het?

Tijdens ons recente bezoek bij RTV Drenthe gaf facilitair manager Rego aan dat het werken met het nieuwe touchscreen en de pin goed gaat. Ook zijn ze tevreden met de “vertrouwde en goede service” van KassaNet Nuus. Hij gaf aan dat het contact zowel tijdens het aankoopproces als tijdens de levering prima was! We zijn blij dat te horen en wensen alle medewerkers in de bedrijfskantine veel succes en werkplezier.

Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak