Lunchroom en brasserie Enjoy

In verband met een verouderde software moest de kassa vernieuwd worden. De eigenaren van Enjoy zijn al lange tijd klant van ons, voor de nieuwe kassa kozen ze wederom voor KassaNet Nuus.

Terug naar Onze projecten

Bij lunchroom en brasserie Enjoy in Ter Apel kunnen gasten terecht voor onder andere verse broodjes, pannenkoeken, frietspecialiteiten en heerlijke snacks.

De eigenaren hebben gekozen voor een Vectron kassa met een Sunmi handheld. Inmiddels werken ze al een tijdje met de nieuwe kassa en handheld. Dit bevalt goed, voornamelijk doormiddel van de reporting-app MyVectron. Via deze app kunt u in één oogopslag zien hoe het er voorstaat. Met de real-time gegevens heeft u altijd een betrouwbare basis om waar nodig snel op te kunnen reageren. Het dashboard laat bijvoorbeeld topproducten en toptijden zien. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om omzetprognoses te doen.

Wij wensen alle medewerkers veel werkplezier van de kassa en handheld met MyVectron app.

Nieuwsgierig naar welk kassasysteem het beste bij uw horeca onderneming past? Onze adviseurs adviseren u graag vrijblijvend een maatwerk oplossing gebaseerd op uw wensen.

Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak