Kassanet Nuus sinds 1968
OPLOSSINGEN

Dé kassa voor elke bakkerij

Wij bieden een oplossing voor elke bakkerij met het kassasysteem van MplusKASSA, dat voor iedereen toegankelijk en bruikbaar is. 

 • Volwaardig en compleet
 • Gebruiksgemak op hoog niveau
 • Mogelijkheid om verschillende koppelingen toe te voegen
 • De kassa's worden voor u geplaatst en onderhouden

Bij MplusKASSA staat gebruiksvriendelijkheid centraal. Dit kassasysteem is voor complexere vraagstukken ideaal, het is modulair op te bouwen en er zijn talloze koppelingen mogelijk. Aan alle kassa's kunt u pinautomaten koppelen, KassaNetNuus verzorgd zowel vaste als draadloze pinaansluitingen.

 


Kassafuncties

Kassafuncties

Het kassasysteem voor in de bakkerij biedt meerdere functies.

Eigen inrichting

Kassa's van MplusKASSA zijn helemaal in te richten naar uw eigen wensen. Dit is mogelijk door het modulair op te bouwen systeem waaruit de software bestaat. U kunt kiezen voor een kassa die is ingericht voor meer dan alleen het afrekenen. Het kassascherm is volledig naar uw wens in te delen, per gebruiker. Daarnaast kun u gebruik maken van:

 • Baklijsten
 • Voorraadbeheer
 • Artikelbestanden, met de optie om afbeeldingen toe te voegen
 • Horeca tafelregistratie en handheldkoppeling
 • Klantenpassen 
 • Cadeaupassen
 • Kortingen op maat
 • Zelf ingestelde kassabonnen 
 • Webshopkoppeling
 • Pinkoppeling
 • Urenregistratie
 • Facturatie
 • Boekhouding koppelen (geschikt voor Exact Oline, Snelstart en meer)

Meerdere gebruikers en wisselgeld

Op de MplusKASSA kunnen meerdere gebruikers werken, op deze manier krijgt u inzicht in de werkzaamheden per gebruiker. Snel kunnen uitrekenen wat een klant terugkrijgt? Met de visuele weergave van de kassa kan er snel en makkelijk worden ingevoerd waar een klant mee betaald en wat de klant terug krijgt aan wisselgeld. Op deze manier houdt u ook meteen een kasboek bij en weet u aan de einde van de dag wat er in de kassa moet zitten.  

Automatisering van kassa tot en met baklijst

Automatiseren van werkprocessen is werken aan efficiëntie en werkcomfort. U hoeft zelf om steeds minder zaken te denken en de kassa doet voor u het werk. 

Meerdere klaten tegelijk helpen

Doordat u bonnen oneindig in de wacht kunt zetten en makkelijk kunt switchen van gebruiker is het erg gemakkelijk om met meerdere medewerkers meerdere klanten te helpen in uw bakkerij. Dit is erg handig bij drukte of langere bestellingen. 

Baklijsten en ingrediënten

Uw baklijst is onmisbaar. Met het MplusKASSAsysteem helpt u uw baklijst samen te stellen op basis van de geplaatste orders voor de geselecteerde leverperiode. Naast de baklijst kunt u ook gemakkelijk bepalen hoeveel ingrediënten u nodig hebt, doordat de kassa u kan vertellen hoeveel en welke producten er zijn verkocht. U kunt op basis van deze rapportages dus gemakkelijk en snel uw voorraad aanvullen. MplusKASSA zorgt ervoor dat alles in één krachtig sofwarepakket zit. 

 

 
Automatisering van kassa tot en met baklijst
Compad Bakkerij Koppeling bij MplusKASSA

Compad Bakkerij Koppeling bij MplusKASSA

Compad Bakkerij is een onmisbaar programma voor iedere bakker.

 Het Programma biedt u de mogelijkheid om bestellingen die geplaatst zijn in de kassa, via de webshop of via de bestelportaal te verwerken tot baklijsten, snijlijsten, verdeelstaten, leverbonnen en contantbonnen.

Ook wordt, op basis van de geplaatste bestellingen, de factuur en administratie bijgewerkt. Compad Bakkerij heeft middels de koppeling met SpecsPlaza de mogelijkheid om aan de hand van de grondstofspecificaties te komen tot de warenwettelijk juiste productdeclaratie. Deze declaratie wordt samen met de algemene artikelinformatie naar MplusKASSA gestuurd. De bestellingen en facturen uit MplusKASSA worden door Compad Bakkerij verwerkt.

Review van Bakkerij van Esch

"We vinden het fijn dat er één partij is die ons kan helpen met alles betreft de kassa, je hoeft maar één nummer te bellen en daar ligt dan ook direct de oplossing. Nuus zit daarnaast dichtbij, dus als er fysiek iets moet gebeuren, kunnen ze hier snel zijn. Er wordt altijd adequaat gehandeld."

 "Onze samenwerking met KassaNet Nuus is ongeveer 25 jaar geleden ontstaan. We waren toen op zoek naar een bedrijf die de kennis in huis had om een kassa te koppelen met een bakkerijsoftware. Toentertijd was dit natuurlijk nog vrij nieuw, en KassaNet Nuus kon ons er perfect mee helpen. Inmiddels zijn we gegroeid naar een bedrijf met 8 bakkerijen. Het systeem van KassaNet Nuus is makkelijk dupliceerbaar. Hierdoor was het voor ons simpel om uit te breiden op dat gebied. We vinden het fijn dat er één partij is die ons kan helpen met alles betreft de kassa, je hoeft maar één nummer te bellen en daar ligt dan ook direct de oplossing. Nuus zit daarnaast dichtbij, dus als er fysiek iets moet gebeuren, kunnen ze hier snel zijn. Er wordt altijd adequaat gehandeld. De kassa’s zelf zijn zeer gebruiksvriendelijk. De kassa weet in principe alles wat onze medewerkers nodig zijn, door de vele koppelingen. Ook bijvoorbeeld prijswijzigingen gaan automatisch, tegelijk in alle filialen. Deze automatisering scheelt voor ons een hoop. Dit is natuurlijk een groot verschil vergeleken met 25 jaar geleden.”

Merken:

merken_mplus.jpg
merken_ccv.jpg
merken_hp.jpg
merken_sharp.jpg
vectron
Vraag direct een offerte aan  
X