Vectron Commander

Vectron Commander

Gepubliceerd op:

De Vectron Commander is de centrale communicatiesoftware voor alle kassasystemen van Vectron. Deze verbindt het hoofdkantoor van het bedrijf met alle filiaalkassa's en is bestemd voor vereenvoudigd gegevensonderhoud, geautomatiseerde gegevensoverdracht, alsmede gegevensanalyse.

De software biedt uitgebreide informatie bij minimale inspanning. Wijzigingen in de artikelgegevens worden op een comfortabele wijze op de centrale pc doorgevoerd en kunnen naar een individuele kassa, maar ook naar iedere gewenste groep kassa's worden overgedragen. Dat waarborgt een uniform gegevensbestand voor alle kassasystemen met de minste onderhoudsinspanningen.

Praktische gegevensoverdracht
De optionele Commander-software stuurt op vast ingestelde tijden – ook meermaals per dag – automatisch de gegevens vanuit de kassa’s naar de centrale PC en stelt ze daar beschikbaar aan backoffice-programma’s, bijvoorbeeld speciale bakkerij- of horecasoftware. Bediener-, artikel- en prijsgegevens worden slechts één keer – naar keuze op een kassa of op de PC – geregistreerd. Vervolgens kunt u deze met behulp van de Commander software naar een willekeurig aantal kassa’s overdragen of voor verschillende filialen individueel instellen. Alternatief kan het complete basisgegevensbeheer in nageschakelde backoffice-software worden gedaan. En zelfs tijdens de gegevensoverdracht kan er op de kassa’s gewoon worden doorgewerkt.

Berichtensysteem
Via de communicatiesoftware Vectron Commander kunnen berichten naar andere aangesloten Vectron-kassasystemen worden verzonden. De berichten kunnen naar keuze worden verzonden naar individuele kassa's of bediendes, naar meerdere of naar alle kassa's resp. bediendes in het netwerk. Afhankelijk van de instelling worden de berichten direct bij ontvangst in de kassa weergegeven, of worden ze opgeslagen om op een later tijdstip te worden opgeroepen. Indien gewenst, kunnen ze ook worden afgedrukt. Deze handige functie bespaart veel tijd. In plaats van alle filialen afzonderlijk te bellen kunnen mededelingen, zoals "Niet vergeten: teamvergadering vandaag om 14.00 uur", één keer in de centrale computer worden ingevoerd en met een muisklik worden verzonden. Via een timerfunctie kan worden ingesteld dat de Vectron Commander het bericht niet meteen maar pas op een bepaald tijdstip verzendt naar de geselecteerde geadresseerden. Indien gewenst, is het mogelijk om de berichten na een gedefinieerde periode (bijv. 24 uur) automatisch te wissen.

Grafische evaluaties
De Vectron-Commander-software levert o.a. de basis voor uitgebreide analyses en kasverslagen. Via de Commander worden kassagegevens gelezen en bijvoorbeeld overgedragen aan speciale backoffice-programma’s. Met de actuele versie worden nu via een interface met Microsoft Excel de kassagegevens verwerkt tot overzichtelijke tabellen inclusief begrijpelijke diagrammen. De tabellen en diagrammen kunnen naar believen verder worden verwerkt.

Flexibele kassaverslagen

De verslaggegevens die door de registratiekassa's worden verzameld, kunnen voor gewenste kassa's of kassagroepen, periodes en artikelen worden geconsolideerd en tot overzichtelijke verslagen worden samengevoegd. Naast de grote reeks standaardverslagen biedt de verslaggenerator de mogelijkheden om individuele vraagstukken over omzet- of personeelsgegevens te controleren. Optioneel kunnen de gegevens ook in de Microsoft Excel-indeling worden geëxporteerd en zonder omwegen naar verslagen, grafieken en presentaties worden gekopieerd. De open en goed gedocumenteerde gegevensinterface is de sleutel tot de integratie van de Vectron Commander in backoffice-oplossingen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld artikelgegevens uit uw ERP-programma naar de kassa's kopiëren, of kopieert u werktijdgegevens naar de werktijdregistratie. Vele aanbieders van branchespecifieke backoffice-oplossingen hebben reeds een koppeling met deze interface verwezenlijkt. Neem voor uw specialisme a.u.b. contact op met de voor u verantwoordelijke buitendienstmedewerker. 

Vectron Commander 7

Via Vectron Commander 7 wordt voor het eerst de volledige programmering en configuratie van de aangesloten Vectron-kassasystemen uitgevoerd. Nuttige assistenten, bijv. voor de vormgeving van knoppen, lay-out of tafelschema's, maken het programmeren van de kassa's gemakkelijker. De nieuw vormgegeven gebruikersinterface en de gewijzigde gebruikersbegeleiding zorgen ervoor dat de omgang met de Vectron Commander nu nog overzichtelijker, intuïtiever en gemakkelijker is.

Gemakkelijke de kassa programmeren

Nieuw ingevoerde "assistenten" vereenvoudigen de programmering. Met deze hulpprogramma's kunt u bijvoorbeeld heel eenvoudig pictogrammen en knoppen aanmaken, wijzigen of wissen. En ook de programmering van de grafische gebruikersinterface, alsmede de indeling van het toetsenbord van de registratiekassa's en het aanmaken van tafelschema's gaat snel en gemakkelijk via de meegeleverde assistenten. De assistent voor tekstformulieren is bijvoorbeeld bestemd om bestelformulieren te genereren.

Intuïtieve, grafische gebruikersinterface

Verder maken de volledig nieuw vormgegeven grafische gebruikersinterfaces en de veranderde gebruikersbegeleiding het nog overzichtelijker, intuïtiever en eenvoudiger om met de communicatiesoftware om te gaan. Daardoor is de Vectron Commander 7 meer dan ooit het centrale besturingsinstrument voor alle Vectron-kassasystemen. 

 • Complete programmering en configuratie van de aangesloten Vectron-kassasystemen.
 • Gemakkelijke programmering via assistenten.
 • Centraal onderhoud van stamgegevens.
 • Geautomatiseerd, tijd gestuurd kassagegevens overdragen en oproepen.
 • Comfortabele verslaggenerator en geautomatiseerd afdrukken van verslagen.
 • Verwerking van decentrale bestel- en werktijdgegevens.
 • Intuïtieve en overzichtelijke gebruikersinterface.
 • Veiligheid door individuele toegangsrechten.
 • Gegevens kopiëren van en doorgeven aan backofficesoftware.
 • Veilige back-up van de kassa en onderhoud op afstand.
 • Communicatie via pc-netwerk of telefonische verbinding.
 • Schaalbaar door de verdeling van de communicatie in pc-netwerken.
 
 
 
 

Bekijk ook

Handleidingen Vectron

Download uw handleiding
Lees het hele bericht
Vectron Pos Touch 15

Vectron Pos Touch 15

Dankzij de meest moderne elektronica levert de POS Touch 15 II PCT enorm hoge prestaties. De kassasoftware omvat talloze uitgerijpte functies die werkprocessen versnellen en controlling vergemakkelijken.
Lees het hele bericht
Keukenmanager

Keukenmanager

Bestelbonnen worden gerangschikt op prioriteit en onderverdeeld in snacksoorten. Daarnaast worden ze overzichtelijk getoond op een keukenscherm. De ‘koude en warme’ kant geven aan wanneer er gestart moet worden met de bereiding van de gerechten.
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X