Keukenmanager

Keukenmanager

Gepubliceerd op:

Bestelbonnen worden gerangschikt op prioriteit en onderverdeeld in snacksoorten. Daarnaast worden ze overzichtelijk getoond op een keukenscherm. De ‘koude en warme’ kant geven aan wanneer er gestart moet worden met de bereiding van de gerechten.

Bestelbonnen worden gerangschikt op prioriteit en onderverdeeld in snacksoorten. Daarnaast worden ze overzichtelijk getoond op een keukenscherm. De ‘koude en warme’ kant geven aan wanneer er gestart moet worden met de bereiding van de gerechten. Alle gerechten komen op hetzelfde moment aan bij uw uit serveer locatie. Rust en communicatie staan natuurlijk centraal.

Timing en Communicatie

Het voorgerecht is geserveerd, het bereiden van het hoofdgerecht kan worden gestart en de bijbehorende wijn mag worden ingeschonken. U weet dat alles in de horeca draait om communicatie en timing. Met de keukenmanager versoepeld en vereenvoudigt u deze handelingen tussen bar, keuken en bediening. De geavanceerde planningssoftware zorgt ervoor dat de bestellingen voor dezelfde tafel op hetzelfde moment uitgeserveerd kunnen worden.

Deze planning is tot op de seconde te volgen. Ook kan uw personeel een bestelling als VIP plaatsen, uw bar- en/of keukenpersoneel krijgt dan duidelijk te zien dat deze order met een voorrang behandeld dient te worden.

Live zichtbaar

Zodra uw bediening een bestelling opneemt is deze direct live zichtbaar  op de handige touch schermen in uw keuken en/of bar. De keukenmanager geeft de volgorde van de bestellingen en gangen overzichtelijk  weer op de aanwezige touch schermen.

Wijzigingen en aanpassingen komen ook direct duidelijk en overzichtelijk op de aanwezige schermen naar voren. Dankzij de live synchronisatie is elke partij, bar, bediening, keuken vis, vlees, dessert en bezorging altijd op de hoogte van de juiste status.

Efficiënt en kostenbesparend

De keukenmanager assisteert om processen beter te optimaliseren. Het verbetert uw logistiek waardoor de bestellingen sneller kunnen worden uitgeserveerd. Daarnaast is het een verlengstuk van het management op het gebied van informatie verzamelen. Uit de keukenmanager kunt u bijvoorbeeld duidelijk ophalen hoelang uw gasten gemiddeld op hun bestelling moeten wachten, hoelang de bereiding van verschillende gerechten duren en hoelang een gerecht staat te wachten op uit servering. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld waar en wanneer er voor u meer rendement te behalen valt alsmede wat er nog verbeterd zou kunnen worden.

Speciaal voor uw bar

De keukenmanager versoepeld de werkprocessen achter uw bar, hierdoor worden bestellingen sneller uitgeserveerd en heeft u sneller inzicht wanneer er een volgend rondje uitgeserveerd zou kunnen worden. In een enkele oogopslag is er te zien wat de lopende bestellingen zijn en wat er nog geschonken moet worden. Mochten uw gasten tijdens hun bezoek verhuizen van tafel, bijvoorbeeld van of naar het terras kunt u dit makkelijk aangeven op de schermen, ook veranderen de openstaande rekeningen en nog uit te serveren bestellingen met uw gasten mee.

Zodra de bestellingen van een desbetreffende tafel is uitgeserveerd is deze met één simpele handeling van uw scherm verdwenen.

Ook is het mogelijk om de uit te serveren bestellingen samen te voegen op bijvoorbeeld tafelgroep of bediende, waardoor de efficiëntie graad zich verhoogd, ook hier geld dus ‘’minder lopen, meer verdienen’’.

Fastservice toepassingen

De keukenmanager is ook voor de fastservice-branche een ideale toevoeging.

Dankzij de uitgebreide mogelijkheden van de keukenmanager heeft u ook voor uw bezorgdiensten en afhaalservice de ideale partner in huis om dit soepel te laten verlopen. Uw bezorgers, bediening en keuken zien namelijk direct wat de bedoeling is van de bestelling, dankzij duidelijke iconen ziet u direct of het bedoeld is voor bijvoorbeeld, meenemen, bezorgen, afhalen op een bepaalde tijd of dat de gast het liever bij u in zaak nuttigt.

Waarom de keukenmanager?

Een kleine greep van wat de keukenmanager  voor u kan betekenen.

 • Totaaloverzicht van de gerechten van al uw tafels.
 • Wijzigingen/aanpassingen in bestellingen live zichtbaar.
 • Eenvoudige en volledige integratie met alle KassaNet Nuus kassasystemen.
 • Live synchronisatie tussen meerdere schermen.
 • Lay-out van de schermen naar eigen voorkeur in te richten.
 • Prioriteit van tafels te verhogen door de VIP status.
 • Time-out indicatie
 • Melding van verhuizing van een tafel.
 • Geconsolideerde artikelaantallen op de schermen, hierdoor zien uw chefs duidelijk wat er nu en wat er in totaal bereid dient te worden.
 • Melding ‘’mogelijkheid tot uitserveren’’ bestellingen.
 • Het vervangt uw bar- en keukenbonnen, dus geen losse bonnetjes werk meer, maar alles duidelijk en overzichtelijk op het scherm naar uw keuze.
 • Snellere en duidelijke communicatie tussen uw bediening, bar en keuken.
 • Vlakke, vochtwerend en makkelijk te reinigen handige touchschermen.
 • Hogere efficiëntie en tevredenere gasten.
 • Overzichtelijk en kostenbesparend

 

Keukenmanager

Bekijk ook

Handleidingen Vectron

Download uw handleiding
Lees het hele bericht
Vectron Pos Touch 15

Vectron Pos Touch 15

Dankzij de meest moderne elektronica levert de POS Touch 15 II PCT enorm hoge prestaties. De kassasoftware omvat talloze uitgerijpte functies die werkprocessen versnellen en controlling vergemakkelijken.
Lees het hele bericht
Vectron Mobile Pro 3

Vectron Mobile Pro 3

De Vectron POS MobilePro III is een robuuste en volledig waterdichte mobiele kassa die uitstekend geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik.
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X