Sharp XE-A217

Sharp XE-A217

Gepubliceerd op:

Door het vlakke toetsenbord, dat tevens vuil- en vochtbestendig is, is deze kassa optimaal geschikt voor de horeca. Met een helder en groot LCD-bedieningsdisplay en een eenvoudige menustructuur biedt deze Sharp kassa optimaal gebruikersgemak. 

De kassa is eenvoudig te programmeren en geeft de gebruiker inzicht in de aangeslagen items, prijzen en andere relevante informatie. In de kassa kunnen tot maar liefst tot 2.000 artikelen worden voorgeprogrammeerd. Door het SD-kaartslot kunnen geprogrammeerde artikelen, dagelijkse rapporten en het volledige elektronische journaal, eenvoudig opgeslagen worden. Het elektronische journaal kan tot maar liefst 9.000 lijnen met transactiedata opslaan. Deze data kunt u koppelen aan uw boekhouding. Dit helpt u tijd, geld en papier te besparen.

  • Vuil- en vochtbestending vlak toetsenbord.
  • Tafelfunctie met gedetailleerde bonverwerking.
  • Ingebouwd SD-kaartslot voor backup en data-overdracht.
  • Verstelbaar en helder LCD-bedieningsdisplay.
  • Snelle en stille thermische printer.
  • Vlak toetsenbord met 70 directe artikeltoetsen.
  • Elektronisch journaal voor een volledige audit trail zonder papier verspilling.

U vindt de Sharp XE-A217 bij Kassa Noord

Sharp XE-A217

Bekijk ook

Sharp XE-A207

Sharp XE-A207

Met een helder en groot LCD-bedieningsdisplay en een eenvoudige menustructuur biedt deze Sharp kassa een optimaal gebruiksgemak. De kassa is eenvoudig te programmeren en geeft de gebruiker inzicht in de aangeslagen items, prijzen en andere relevante informatie. 
Lees het hele bericht
Sharp ER-A411

Sharp ER-A411

De ER-A411 is ideaal voor retailers op zoek naar een standalone afrekensysteem met speciale branche kenmerken en CCV PIN koppeling standaard. Het gemakkelijk te lezen LCD klant display toont een duidelijk beeld van de aankoop en prijsinformatie en kan in de perfecte kijkhoek worden gedraaid. 
Lees het hele bericht
Sharp ER-A421

Sharp ER-A421

Met uitstekende restaurant kenmerken, doorgaans beschikbaar op "high-end" kassa's, is de ER-A421 met standaard CCV PIN koppeling ideaal voor de horeca markt. Het tafel beheer systeem maakt volledige tafel volgen mogelijk, waaronder geavanceerde functionaliteit om rekeningen te splitsen per artikel, het aantal van de persoon of het bedrag.
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X