Sharp ER-A411

Sharp ER-A411

Gepubliceerd op:

De ER-A411 is ideaal voor retailers op zoek naar een standalone afrekensysteem met speciale branche kenmerken en CCV PIN koppeling standaard. Het gemakkelijk te lezen LCD klant display toont een duidelijk beeld van de aankoop en prijsinformatie en kan in de perfecte kijkhoek worden gedraaid. 

Door de pop-up klantendisplay kunnen scrollende berichten als speciale aanbieding promoties worden vertoond. In combinatie met de verfijnde promotie functie maximaliseert dit de verkoopkansen. Verkopen worden met grote nauwkeurigheid en snelheid geregistreerd, door de artikelcode van de gekochte items handmatig of via scannen van EAN-productcode in te voeren. De SD-kaartsleuf kan worden gebruikt om een back-up van de dagelijkse verkoop en elektronische journaal gegevens te maken, die vervolgens op een computer via Excel of andere spreadsheet-toepassingen beheerd kunnen worden.

  • Snelle en stille 2-stations thermische printer met automatische afsnijfunctie.
  • Groot Multi-line alfanumeriek bedieningsbeeldscherm.
  • Verfijnde promotiefunctie.
  • Scanningfunctie.
  • 4 x RS232 poorten en 1 SD-card slot.
  • Standaard koppeling met CCV Vx-520 met Vx-820.
  • 20 Omzetgroepen standaard, max. 99.
  • 5.000 PLU's standaard, max. 20.000.

U vindt de Sharp ER-A411 bij Kassa Noord

Sharp ER-A411

Bekijk ook

Sharp XE-A207

Sharp XE-A207

Met een helder en groot LCD-bedieningsdisplay en een eenvoudige menustructuur biedt deze Sharp kassa een optimaal gebruiksgemak. De kassa is eenvoudig te programmeren en geeft de gebruiker inzicht in de aangeslagen items, prijzen en andere relevante informatie. 
Lees het hele bericht
Sharp XE-A217

Sharp XE-A217

Door het vlakke toetsenbord, dat tevens vuil- en vochtbestendig is, is deze kassa optimaal geschikt voor de horeca. Met een helder en groot LCD-bedieningsdisplay en een eenvoudige menustructuur biedt deze Sharp kassa optimaal gebruikersgemak. 
Lees het hele bericht
Sharp ER-A421

Sharp ER-A421

Met uitstekende restaurant kenmerken, doorgaans beschikbaar op "high-end" kassa's, is de ER-A421 met standaard CCV PIN koppeling ideaal voor de horeca markt. Het tafel beheer systeem maakt volledige tafel volgen mogelijk, waaronder geavanceerde functionaliteit om rekeningen te splitsen per artikel, het aantal van de persoon of het bedrag.
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X