De kassa (Q1000)

De kassa (Q1000)

Gepubliceerd op:

MplusKASSA Touchscreen kassa is een kassasysteem dat gebruik maakt van de hedendaagse techniek. Waar vroeger een mechanische kassa alle handelingen deed die nodig waren, is dit tegenwoordig niet meer voldoende.

De klanten willen vandaag de dag snel en goed geholpen worden waarbij tijd en efficiëntie een belangrijke rol speelt. Niet alleen de klant maar ook u als verkoper moet meer in minder tijd doen om u werk goed te doen. Hiervoor is MplusKASSA met Touchscreen uitermate geschikt. Snelle afhandeling van de klant en een totaal overzicht van wat er allemaal gebeurt op een dag is in één handomdraai tot uw beschikking.

Standaard zijn er 625 sneltoetsen die u zelf aan artikelen kunt koppelen. Het aantal sneltoetsen is in principe uit te breiden in overleg met MplusKASSA Software.
Rechts vindt u een vijftal hoofd tabbladen. Elk hoofd tabblad heeft opnieuw een vijftal sub tabbladen die bovenin verschijnen. Elk sub tabblad heeft 25 sneltoetsen die u zelf kunt configureren.
Wanneer een sneltoets aan een artikel is gekoppeld dan zal dit artikel meteen verschijnen wanneer u deze knop indrukt. Het aantal wordt meteen op 1 gezet en de prijs van dit artikel wordt overgenomen vanuit het artikelbestand. Door nogmaals op dezelfde knop te drukken wordt het aantal met 1 verhoogd.
In het overzichtsscherm heeft het laatst gekozen artikel de “focus” zodat meteen de prijs, de korting of het aantal van dit artikel gewijzigd kan worden.

Deze kassa is gemakkelijk uit te breiden met  modules zodat de kassa altijd geschikt is voor u bedrijf.

De kassa (Q1000)

Downloads

Bekijk ook

Over uw  MplusKASSA

Over uw MplusKASSA

De kassasytemen van MplusKASSA zijn de meest complete kassa's die worden aangeboden door het makkelijk uit te breiden software zijn er talloze mogelijkheden. Het systeem is ten alle tijden te personaliseren en het werk erg intuïtief waardoor iedereen gebruiksgemak ervaart. Kortom: dé kassa voor ieder bedrijf. 
Lees het hele bericht
Keuken Manager

Keuken Manager

Bestelbonnen worden gerangschikt op prioriteit en onderverdeeld in categorieën. Daarnaast worden ze overzichtelijk getoond op een keukenscherm. 
Lees het hele bericht
Tafelregistratie (Q1400)

Tafelregistratie (Q1400)

De module Q1400 tafelregistratie bevat o.a.
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X