Over uw MplusKASSA

Over uw MplusKASSA

Gepubliceerd op:

De kassasytemen van MplusKASSA zijn de meest complete kassa's die worden aangeboden door het makkelijk uit te breiden software zijn er talloze mogelijkheden. Het systeem is ten alle tijden te personaliseren en het werk erg intuïtief waardoor iedereen gebruiksgemak ervaart. Kortom: dé kassa voor ieder bedrijf. 

Kies uw hardware

Uw keuze start met het bepalen van de hardware. Ervaar de mogelijkheden die u worden geboden om de hardware naadloos te optimaliseren naar de situatie in uw bedrijf. MplusKASSA biedt een oplossing voor ieder bedrijf.

Slimme toepassingen

Alleen wat voor uw situatie van toepassing is wordt voor u geprogrammeerd. Dit betekent: geen overbodige knoppen en opties! Door dat het MplusKASSAsysteem is opgebouwd uit modules is het systeem makkelijk aan te vullen als u na een periode veranderingen wilt aanbrengen. Wij helpen u de juiste samenstelling te bepalen. 

Koppel uw favoriete programma

Bespaar tijd en moeite door uw programma's die u reeds gebruikt te koppelen aan de MplusKASSA. U kunt hierbij denken aan boekhoudprogramma's, reserveringen en voorraadbeheer. U krijgt alles centraal op dezelfde kassa, waardoor u orde en overzicht bewaart.

Onze service

Bij ons staat de klant centraal. Elke uitgeleverde kassa is daardoor maatwerk. Wij programmeren iedere kassa naar de wenssen en behoeften van de klant. Zoals uw kassa, is er maar één. Personalisatie, uitleg en training en installatie op locatie zijn hier nog maar een paar onderdelen van. Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust, wij staan voor u klaar!

Over uw  MplusKASSA

Bekijk ook

De kassa (Q1000)

De kassa (Q1000)

MplusKASSA Touchscreen kassa is een kassasysteem dat gebruik maakt van de hedendaagse techniek. Waar vroeger een mechanische kassa alle handelingen deed die nodig waren, is dit tegenwoordig niet meer voldoende.
Lees het hele bericht
Keuken Manager

Keuken Manager

Bestelbonnen worden gerangschikt op prioriteit en onderverdeeld in categorieën. Daarnaast worden ze overzichtelijk getoond op een keukenscherm. 
Lees het hele bericht
Tafelregistratie (Q1400)

Tafelregistratie (Q1400)

De module Q1400 tafelregistratie bevat o.a.
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X