Keuken Manager

Keuken Manager

Gepubliceerd op:

Bestelbonnen worden gerangschikt op prioriteit en onderverdeeld in categorieën. Daarnaast worden ze overzichtelijk getoond op een keukenscherm. 

Timing en Communicatie

Het voorgerecht is geserveerd, het bereiden van het hoofdgerecht kan worden gestart en de bijbehorende wijn mag worden ingeschonken. U weet dat alles in de horeca draait om communicatie en timing. Met de keukenmanager versoepeld en vereenvoudigt u deze handelingen tussen bar, keuken en bediening. De geavanceerde planningssoftware zorgt ervoor dat de bestellingen voor dezelfde tafel op hetzelfde moment uitgeserveerd kunnen worden.

Live zichtbaar

Zodra uw bediening een bestelling opneemt is deze direct live zichtbaar  op de handige touch schermen in uw keuken en/of bar. De keukenmanager geeft de volgorde van de bestellingen en gangen overzichtelijk  weer op de aanwezige touch schermen.

 

Speciaal voor uw bar

De keukenmanager versoepelt de werkprocessen achter uw bar, hierdoor worden bestellingen sneller uitgeserveerd en heeft u sneller inzicht wanneer de volgende ronde uitgeserveerd kan worden. In één oogopslag is te zien wat de lopende bestellingen zijn en wat er nog geschonken moet worden. Mochten uw gasten tijdens hun bezoek verhuizen van tafel, bijvoorbeeld van of naar het terras kunt u dit makkelijk aangeven op de schermen, ook veranderen de openstaande rekeningen en nog uit te serveren bestellingen met uw gasten mee.

 

Fastservice toepassingen

De keukenmanager is ook voor de fastservice-branche een ideale toevoeging.

Dankzij de uitgebreide mogelijkheden van de keukenmanager heeft u ook voor uw bezorgdiensten en afhaalservice de ideale partner in huis om dit soepel te laten verlopen. Uw bezorgers, bedienend personeel en koks zien namelijk direct wat de bedoeling is van de bestelling, dankzij duidelijke iconen ziet u direct of het bedoeld is voor bijvoorbeeld, meenemen, bezorgen, afhalen op een bepaalde tijd of dat de gast het liever bij u in zaak nuttigt.

 

 

Keuken Manager

Downloads

Bekijk ook

Over uw  MplusKASSA

Over uw MplusKASSA

De kassasytemen van MplusKASSA zijn de meest complete kassa's die worden aangeboden door het makkelijk uit te breiden software zijn er talloze mogelijkheden. Het systeem is ten alle tijden te personaliseren en het werk erg intuïtief waardoor iedereen gebruiksgemak ervaart. Kortom: dé kassa voor ieder bedrijf. 
Lees het hele bericht
De kassa (Q1000)

De kassa (Q1000)

MplusKASSA Touchscreen kassa is een kassasysteem dat gebruik maakt van de hedendaagse techniek. Waar vroeger een mechanische kassa alle handelingen deed die nodig waren, is dit tegenwoordig niet meer voldoende.
Lees het hele bericht
Tafelregistratie (Q1400)

Tafelregistratie (Q1400)

De module Q1400 tafelregistratie bevat o.a.
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X