Kassa Apps Webshop

Kassa Apps Webshop

Gepubliceerd op:

?

NC Websites

  • Bouwt +- 150 websites/webwinkels per jaar.
  • Eerste Google Partner uit de regio.
  • Bestaat 9 jaar, 9 jaar vertrouwde gezichten.
  • Eigen Uniek Beheer systeem (CMS), het is echt heel makkelijk!
  • Veilige websites
  • Snelle websites, we laden alleen in wat nodig is!
  • Direct ook voor mobiel/tablet.
  • Alles onder 1 dak.
  • Meedenkende en creatieve partner!

Meer informatie vind u op de website van NC-Websites.

Yuluma

Yuluma heeft sinds 2011 ervaring met het bouwen van maatwerk webshops gekoppeld aan Mplus. 

Meer informatie vindt u op de site Yuluma.

OpenCart

Meer informatie vindt u op de site van OpenCart.

Joomla

Nederlanders kopen steeds vaker goederen en diensten online. In 2015 kocht 71% van de Nederlanders iets online. Hiermee behoort Nederland tot de top vijf binnen de Europese Unie. Per aankoop wordt meestal 100 tot 500 euro uitgegeven, aldus het CBS. Wil jij een eigen webwinkel starten? Dan is een overzichtelijke website met een betrouwbaar webshopsysteem essentieel.

Meer informatie vindt u op de site van Joomla.

Bo-Webexperts Webshop

Meer informatie vindt u op de site van Bo-Webexperts.

Magento Speak

Meer informatie vindt u op de site van Magento Speak.

Magento 9YARDS

Meer informatie vindt u op de site van 9YARDS.

MplusWebshops

Wilt u graag een webshop? Via onze partners kunt u gemakkelijk een webshop beginnen en koppelen aan MplusKASSA. Een van onze partners is Yuluma B.V. voor onze samenwerking maken zij gebruik van de handelsnaam MplusWEBSHOPS. Deze webshops zijn speciaal ontwikkeld om samen te werken met MplusKASSA. 

 Meer informatie vindt u op de site van MplusWebshops.

TabletMenuKaart.nl

De menukaart is de vitrine van jouw restaurant!
Introductie van de 2e generatie Tabletmenukaart.nl©, uitgerust met de laatste technieken, de nieuwste design inzichten, verkoopmiddelen en andere hulpmiddelen die het onder de aandacht brengen van uw producten tot een ware beleving maken.

De menukaart is de vitrine van jouw restaurant
Introductie van de 2e generatie Tabletmenukaart.nl©, uitgerust met de laatste technieken, de nieuwste design inzichten, verkoopmiddelen en andere hulpmiddelen die het onder de aandacht brengen van uw producten tot een ware beleving maken.

Verlaag loonkosten
Wachttijden aan tafel om te bestellen behoren tot het verleden. Gasten kunnen zelf hun bestelling plaatsen via de Tabletmenukaart op hun tafel. Dit betekent dat ze niet langer hoeven te wachten tot iemand aan tafel hun bestelling komt opnemen.

Voorkom bestelfouten
Geef je gast zelf de controle over hun eigen bestelling. Dit zorgt ervoor dat de verzoeken precies zijn zoals de gast het wil, het bespaart je tijd en hoofdpijn over verkeerde bestellingen.

Meer informatie vindt u op de site van TabletMenuKaart.nl.

WooCommerce

Deze koppeling van MplusKASSA met WooCommerce synchroniseert uw producten. In uw WooCommerce winkel worden automatisch de producten geplaatst die u daarvoor in uw MplusKASSA Q-line interface heeft geselecteerd. De voorraden worden elke 10 minuten gesynchroniseerd, afgehandelde bestellingen van uw voorraad in Mplus Q-line afgeboekt en een factuur aangemaakt. Dankzij deze samenwerking bespaart u veel tijd en energie in het onderhoud van uw webwinkel.

Meer informatie vindt u op de site van WooCommerce.

Bekijk ook

Over uw  MplusKASSA

Over uw MplusKASSA

De kassasytemen van MplusKASSA zijn de meest complete kassa's die worden aangeboden door het makkelijk uit te breiden software zijn er talloze mogelijkheden. Het systeem is ten alle tijden te personaliseren en het werk erg intuïtief waardoor iedereen gebruiksgemak ervaart. Kortom: dé kassa voor ieder bedrijf. 
Lees het hele bericht
De kassa (Q1000)

De kassa (Q1000)

MplusKASSA Touchscreen kassa is een kassasysteem dat gebruik maakt van de hedendaagse techniek. Waar vroeger een mechanische kassa alle handelingen deed die nodig waren, is dit tegenwoordig niet meer voldoende.
Lees het hele bericht
Keuken Manager

Keuken Manager

Bestelbonnen worden gerangschikt op prioriteit en onderverdeeld in categorieën. Daarnaast worden ze overzichtelijk getoond op een keukenscherm. 
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X