Kassa Apps Verwacht

Kassa Apps Verwacht

Gepubliceerd op:

?

Recras

Compleet Systeem

Recras is een compleet administratie- en reserveringsysteem voor de gehele recreatiebranche.

Boekingen

Alle correspondentie loopt via Recras, zo heb je bij iedere reservering direct alle informatie beschikbaar. Activiteiten kunnen snel en makkelijk geboekt worden.

Gehele Administratie

Recras stelt je in staat om in een minimum van tijd jouw gehele administratie te onderhouden en inzichtelijk te maken.

Meer informatie vindt u op de site van Recras.

UltimatumApp

Uw eigen bestel app of website voor restaurant laten maken? Met UltimatumApp kunt u morgen al online zijn en bestellingen ontvangen!

VERHOOG UW OMZET MET 73%
Als horeca-ondernemer wilt u natuurlijk ook via een eigen app of webshop uw klanten de mogelijkheid bieden om direct online bij u te kunnen bestellen. Met UltimatumApp is dat al binnen één dag mogelijk. Wij hebben namelijk een kant-en-klaar compleet pakket bestaande uit een mobielvriendelijke website en een professionele app waarmee uw klanten direct bij u kunnen bestellen. U betaalt dan ook géén commissie! Daarnaast is het kinderlijk eenvoudig om via ons back-end systeem uw app of website voor restaurant aan te passen wanneer u dat wenst. Bekijk hier een live-voorbeeld van een webshop.
Een bestel app of website voor restaurant moet uiteraard professioneel en betrouwbaar ogen. Het ontwikkelen van een dergelijke platform kost u echter veel tijd en geld. 

Daarom heeft UltimatumApp een kant-en-klaar pakket ontwikkeld, waarmee u binnen een dag uw eigen website of app online heeft staan. En dat voor een vast en laag tarief per dag.

2518 ONDERNEMERS MAKEN AL GEBRUIK VAN ULTIMATUMAPP

Met UltimatumApp heeft u binnen een dag een eigen app, website, webshop of kassasysteem. Daarnaast biedt u uw klanten de mogelijkheid om direct op uw eigen website bestellingen te plaatsen. Hierover betaalt u, in tegenstelling tot andere bestelplatforms, géén commissie!

Meer informatie vindt u op de site van UltimatumApp.

Roomer

Compleet Property Management Systeem

Slimme en betaalbare technologie voor het efficiënte beheer van uw bedrijf.

Meer informatie vindt u op de site van Roomer.

Bekijk ook

Over uw  MplusKASSA

Over uw MplusKASSA

De kassasytemen van MplusKASSA zijn de meest complete kassa's die worden aangeboden door het makkelijk uit te breiden software zijn er talloze mogelijkheden. Het systeem is ten alle tijden te personaliseren en het werk erg intuïtief waardoor iedereen gebruiksgemak ervaart. Kortom: dé kassa voor ieder bedrijf. 
Lees het hele bericht
De kassa (Q1000)

De kassa (Q1000)

MplusKASSA Touchscreen kassa is een kassasysteem dat gebruik maakt van de hedendaagse techniek. Waar vroeger een mechanische kassa alle handelingen deed die nodig waren, is dit tegenwoordig niet meer voldoende.
Lees het hele bericht
Keuken Manager

Keuken Manager

Bestelbonnen worden gerangschikt op prioriteit en onderverdeeld in categorieën. Daarnaast worden ze overzichtelijk getoond op een keukenscherm. 
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X