Kassa Apps Artikelbestanden

Kassa Apps Artikelbestanden

Gepubliceerd op:

Bij ons kunt u terecht voor de automatisch import van artikelbestanden afkomstig van een flink aantal leveranciers. 

Vanaf een laag maandbedrag kunt u een keuze maken uit één of meerdere leveranciers en daarvan volautomatisch een nieuwe artikelbestand ontvangen wanneer de leveranciers hun catalogus bijwerken.

U kunt bij ons terecht voor de volgende leveranciers:

Over Hallmark

Bij Hallmark begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren ze samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Of het nu is omdat degene een mooie wenskaart ontvangt of een prachtig cadeau. Hallmark werkt dagelijks aan een ruim én verrassend assortiment wenskaarten, cadeaus en stationary, zodat iedereen precies kan vinden waar ze voor die ene persoon naar op zoek zijn. Want Hallmark ziet het als hun taak om mensen op een creatieve manier te inspireren emoties te uiten en daarmee waardevolle relaties te versterken en dat al meer dan 100 jaar.

 Meer informatie vindt u op de site van Hallmark.

Paperclip

Paperclip Cards is een toonaangevende en innovatieve Nederlandse uitgeverij van wenskaarten, cadeau-artikelen, agenda’s en kalenders. Voor vrijwel alle gebeurtenissen in een mensenleven heeft Paperclip bijzondere kaarten in verschillende stijlen en sferen.

Meer informatie vindt u op de site van Paperclip.

Touché Cards

 Touché Cards heeft de ervaring dat hun productaanbod kwalitatief hoogwaardig is en duidelijk onderscheidend van andere uitgevers.

Kwaliteit is voor Touché Cards dus een zeer belangrijk aspect. 

Dit geldt zowel voor producten als werkwijze en service. 

Meer informatie vindt u op de site van Touché Cards.

Staatsloterij

 Meer informatie vindt u op de site van Staatsloterij.

Aldipress

 Aldipress is al 50 jaar lang hét kenniscentrum op het gebied van Distributie en Trademarketing van tijdschriften, stripalbums, romans en puzzels bestemd voor de losse verkoop.  Aldipress is partner voor uitgevers en retailers en draagt zorg voor het vinden van efficiënte oplossingen op het gebied van onder meer assortimentsmanagement, oplagebeheer, schappresentaties en promoties.

Meer informatie vindt u op de site van Aldipress.

PostNL

 PostNL is dichtbij, gedreven en vindingrijk. Deze waarden vormen een belangrijke drijfveer in alles wat ze doen: hoe ze de klant op nummer 1 zetten, hoe ze hun dagelijkse werk uitvoeren en hoe ze met elkaar omgaan.

Meer informatie vindt u op de site van PostNL.

BetaPress

 Uitgevers in binnen- en buitenland vinden in Betapress een full service partner voor de marketing en distributie van hun tijdschriftentitels in Nederland. De juiste titel of product, op de juiste plaats, op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid: daar draait het om!

Meer informatie vindt u op de site van Betapress.

Lekkerland

 In zes Europese landen vertrouwen hun klanten op producten, concepten en oplossingen van Lekkerland. Zij waarderen de service, betrouwbaarheid en constante hoge kwaliteit die onze onderneming kenmerken. De unieke expertise van Lekkerland maakt hun tot een sterke partner voor hun klanten. Deze relatie is het resultaat van een hechte samenwerking, vaak al tientallen jaren lang.

Meer informatie vindt u op de site van Lekkerland.

Lotto

 Meer informatie vindt u op de site van Lotto.

TGC Trading

 Meer informatie vindt u op de site van TGC Trading.

CWA

In 2005 is het project Centrale Winkel Automatisering (CWA) van start gegaan.
Doel van dit project was: standaardisering van de artikelinformatie tussen alle leveranciers, koppeling van de artikelinformatie van alle leveranciers in één centraal artikelbestand en aanlevering van deze artikelinformatie aan de winkelkassa.

In het supermarkt kanaal onderhoudt iedere supermarktketen zijn eigen artikelbestand.
Vanwege de beperkte omvang van de biologische speciaalzaakbranche werd gekozen voor één artikelbestand dat beschikbaar moet zijn voor alle winkels, ongeacht of zij tot een winkelformule behoren of geheel zelfstandig zijn.

Artikelgegevens worden onder meer gebruikt voor het scannen aan de kassa, bestellen bij de leverancier, bestellen bij de winkel en informeren van de consument.

Meer informatie vindt u op de site van CWA.

FOOX Groothandel

Door jarenlange ervaring en onze passie kunt u rekenen op een hoge servicegraad, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat is wat FOOX noemt: toegewijde distributie! Of het nu gaat om tabaksproducten of om koffie, snoep, frisdranken, ijs of om schoonmaakproducten en kantoorartikelen. FOOX levert het van harte en alles in één stop: FOOX weet als geen ander leveranties te combineren met klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering.

Meer informatie vindt u op de site van FOOX.

Bekijk ook

Over uw  MplusKASSA

Over uw MplusKASSA

De kassasytemen van MplusKASSA zijn de meest complete kassa's die worden aangeboden door het makkelijk uit te breiden software zijn er talloze mogelijkheden. Het systeem is ten alle tijden te personaliseren en het werk erg intuïtief waardoor iedereen gebruiksgemak ervaart. Kortom: dé kassa voor ieder bedrijf. 
Lees het hele bericht
De kassa (Q1000)

De kassa (Q1000)

MplusKASSA Touchscreen kassa is een kassasysteem dat gebruik maakt van de hedendaagse techniek. Waar vroeger een mechanische kassa alle handelingen deed die nodig waren, is dit tegenwoordig niet meer voldoende.
Lees het hele bericht
Keuken Manager

Keuken Manager

Bestelbonnen worden gerangschikt op prioriteit en onderverdeeld in categorieën. Daarnaast worden ze overzichtelijk getoond op een keukenscherm. 
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X