Onze merken

Ontdek wat wij in huis hebben, wij hebben een oplossing voor iedere ondernemer. Ieder systeem is maatwerk. 

Mplus

MplusKASSA

MplusKASSA is de kassa automatisering op het gebied van oplossingen. Mplus maakt een hoogwaardig kassasysteem waarbij de inhoud telt. Met onze Point of Sale kassasystemen hebben wij voor elk betalings vraagstuk de kassa oplossing.Wij leveren dan ook op maat gemaakte oplossingen in de touchscreen kassa branche.

Vectron

Vectron

Kassasystemen van Vectron hebben talrijke voordelen. Zij bieden techniek op het hoogste niveau, ze zijn klaar voor de toekomst, hebben een lange levensduur en combineren hoogwaardige hardware met geperfectioneerde software.

CCV

CCV

Betrouwbaar en vooruitstrevend

De betaalwereld beweegt voortdurend, met veranderingen op het gebied van techniek, regelgeving en consumentenvoorkeuren. Gelukkig kunnen wij gebruik maken van onze jarenlange ervaring als marktleider in de betaalbranche. Wij zetten onze kennis en kunde in om u en uw klanten wegwijs te maken in deze ontwikkelingen. U ziet dit aan onze hoogwaardige betaaloplossingen, maar zeker ook aan de manier waarop wij werken.

HP

HP

Hewlett-Packard (algemeen bekend als HP) is een van de grootste Amerikaanse technologiebedrijven en telde in 2014 zo'n 300.000 medewerkers. Het leveringsprogramma loopt van eenvoudige elektronica-onderdelen tot software en dienstverlening. HP behoort al jaren tot de top drie van computerleveranciers. Per 1 november 2015 is het bedrijf opgesplitst in twee aparte bedrijven: Hewlett Packard Enterprise (HPE) en HP Inc (HPQ).

Sharp

Sharp

Sharp biedt een volledige assortiment elektronische kassa- en POS-systemen - van compacte en betaalbare terminals tot terminals met LCD kleuren touchscreen en alle functies. Welke producten of diensten u ook verkoopt, of wat de omvang van uw bedrijf ook mag zijn, u kunt er van op aan dat de kwaliteit en betrouwbare prestaties van Sharp's zakelijke oplossingen voor de retail en horeca voor tevredenheid zorgen bij zowel uw klanten als uzelf.

Vraag direct een offerte aan  
X