Dé uitkomst voor iedere club!

Dé uitkomst voor iedere club!

Gepubliceerd op:

De touchscreen POS-Pc's staan voor flexibiliteit en gebruikersgemak, uitgerust met MplusKASSA software speciaal ingericht voor uw sportkantine, biedt deze biedt u een afrekensysteem dat eenvoudig te begrijpen is, maar tegelijkertijd een veelzijdige uitkomst biedt voor uw sportclub. 

Administratie

De kassa software is modulair opgebouwd, waardoor het mogelijk is om elke oplossing nog verder te personaliseren naar uw eigen wensen en eisen. KassaNet Nuus weet als geen ander dat de administratie van uw sport(club) of sportkantine soms een lastige papierwinkel kan zijn, terwijl dat totaal niet nodig is. Samen met ons kunt u ervoor zorgen dat u de administratie met het grootste gemak op orde houdt. Het kassasysteem kan worden gekoppeld met zaken als Exact online, Snelstart en andere boekhoudprogramma's. 

Voorraadbeheer en onbetaalde consumpties

MplusKassa biedt niet alleen handige koppelingen met de administratie, maar ook met uw voorraadbeheer. Uw club of vereniging kan zelf kiezen voor welke modules wordt gekozen. Het is natuurlijk niet alleen erg handig als uw voorraadbeheer is geautomatiseerd, het is ook nog eens een stukje controle van de in- en uitgaande bestellingen in uw kantine. De MplusKASSA's bieden ook uitkomst voor het uitgeven van onbetaalde consumpties en de rapportage hiervan. U kunt per vrijwilliger of bestuurslid het aantal consumties registreren.

Dé uitkomst voor iedere club!

Gerelateerde merken:

Bekijk ook

Kassa functies

Kassa functies

Als uw vereniging kiest voor een MplusKASSA, kiest u voor maximale snelheid en een optimaal gebruikersgemak. U kiest daarnaast ook nog eens voor de efficiëntste manier van werken door de talloze automatiseringsmogelijkheden die de software u biedt. 
Lees het hele bericht
Een club- of ledenpas systeem

Een club- of ledenpas systeem

Het club- of ledenpassysteem is een contantloze manier van betalen. Door de pas te scannen bij uw afrekenpunt wordt er op een snelle en veilige manier betaald voor consumpties in uw sportkantine. 
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X