Kassa functies

Kassa functies

Gepubliceerd op:

Als uw vereniging kiest voor een MplusKASSA, kiest u voor maximale snelheid en een optimaal gebruikersgemak. U kiest daarnaast ook nog eens voor de efficiëntste manier van werken door de talloze automatiseringsmogelijkheden die de software u biedt. 

Eigen inrichting

Kassa's van MplusKASSA zijn helemaal in te richten naar uw eigen wensen. Dit is mogelijk door het modulair op te bouwen systeem waaruit de software bestaat. U kunt kiezen voor een kassa die is ingericht voor meer dan alleen het afrekenen van uw producten. Voorraadbeheer, rapportages en clubpassen zijn een aantal voorbeelden van mogelijkheden.

Meerdere gebruikers en wisselgeld

Op de MplusKASSA kunnen meerdere gebruikers werken, op deze manier krijgt u inzicht in de werkzaamheden per gebruiker. Op deze manier kan iedere vrijwilliger de producten indelen zoals hij/zij zelf prettig vindt werken. Snel kunnen uitrekenen wat een klant terugkrijgt? Met de visuele weergave van de kassa kan er snel en makkelijk worden ingevoerd waar een klant mee betaald en wat de klant terug krijgt aan wisselgeld. Op deze manier houdt u ook meteen een kasboek bij en weet u aan de einde van de dag wat er in de kassa moet zitten.  

Kassa functies

Gerelateerde merken:

Bekijk ook

Dé uitkomst voor iedere club!

Dé uitkomst voor iedere club!

De touchscreen POS-Pc's staan voor flexibiliteit en gebruikersgemak, uitgerust met MplusKASSA software speciaal ingericht voor uw sportkantine, biedt deze biedt u een afrekensysteem dat eenvoudig te begrijpen is, maar tegelijkertijd een veelzijdige uitkomst biedt voor uw sportclub. 
Lees het hele bericht
Een club- of ledenpas systeem

Een club- of ledenpas systeem

Het club- of ledenpassysteem is een contantloze manier van betalen. Door de pas te scannen bij uw afrekenpunt wordt er op een snelle en veilige manier betaald voor consumpties in uw sportkantine. 
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X