Een club- of ledenpas systeem

Een club- of ledenpas systeem

Gepubliceerd op:

Het club- of ledenpassysteem is een contantloze manier van betalen. Door de pas te scannen bij uw afrekenpunt wordt er op een snelle en veilige manier betaald voor consumpties in uw sportkantine. 

Snel en efficiënt

Het club- of ledenpassysteem heeft als basis de digitale portemonnee; vanuit deze portemonnee kunnen uw supporters, gasten, clubleden, medewerkers en bezoekers snel, simpel en safe afrekenen bij uw afrekenpunt. U hoeft enkel de pas op de kaartlezer te houden en de rest gaat vanzelf! Een handige toevoeging voor ieder kassasysteem in de sportkantine!

Veilige betaalomgeving.

U realiseert in een handomdraai een betaalomgeving waar geen of weinig contant geld omgaat. Gebruikers betalen snel en uw vereniging wordt een stuk veiliger en overzichtelijker doordat u minder contant geld in uw kassalade heeft. Dit systeem is natuurlijk ook weer te koppelen met alle administratieve zaken voor uw penningmeester. 

Een club- of ledenpas systeem

Gerelateerde merken:

Bekijk ook

Kassa functies

Kassa functies

Als uw vereniging kiest voor een MplusKASSA, kiest u voor maximale snelheid en een optimaal gebruikersgemak. U kiest daarnaast ook nog eens voor de efficiëntste manier van werken door de talloze automatiseringsmogelijkheden die de software u biedt. 
Lees het hele bericht
Dé uitkomst voor iedere club!

Dé uitkomst voor iedere club!

De touchscreen POS-Pc's staan voor flexibiliteit en gebruikersgemak, uitgerust met MplusKASSA software speciaal ingericht voor uw sportkantine, biedt deze biedt u een afrekensysteem dat eenvoudig te begrijpen is, maar tegelijkertijd een veelzijdige uitkomst biedt voor uw sportclub. 
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X