Rapportage en voorraadbeheer

Rapportage en voorraadbeheer

Gepubliceerd op:

Rapporteren van een dag, week of maand is erg belangrijk in de retail. Op deze manier kunt u verantwoording afleggen en transpirantie creëren.

Trends en ontwikkelingen

Voor u en uw bedrijf is het erg overzichtelijk om rapportages uit te draaien van zaken als doorverkoopcijfers, winstmarges, rentabiliteit en natuurlijk de omzet. U maakt zo trends en ontwikkelingen in het verkoopproces inzichtelijk. Dit kan erg in uw voordeel werken als u er hierdoor bijvoorbeeld achterkomt dat een bepaalde actie enorm goed heeft gelopen. U kunt uw vervolgacties hier op aanpassen en zo meer omzet creëeren.  

Voorraad beheren

U kunt uw MplusKASSA uitbreiden met de module voorraadbeheer. Met deze module krijgt u niet alleen inzicht in de voorraad, maar het is ook nog een mogelijk om uitgebreide inkooplijsten en besteladviezen te maken. U hoeft u nooit meer zorgen te maken over uw voorraad, dat doet MplusKassa nu voor u!

Rapportage en voorraadbeheer

Gerelateerde merken:

Bekijk ook

Kassa functies

Kassa functies

Als u kiest voor een kassa van MplusKASSA, kiest u voor maximale snelheid en een optimaal gebruikersgemak. U kiest daarnaast ook nog eens voor de efficiëntste manier van werken door de talloze automatiseringsmogelijkheden die de software u biedt. 
Lees het hele bericht
Klantenbinding

Klantenbinding

De module “Relaties” van MplusKASSA geeft u de mogelijkheid om klanten te laten sparen. Dit kan bijvoorbeeld, door uw klanten een klantenpas te geven. Hierdoor zullen klanten vaker terugkomen en doet u aan klantenbinding!
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X