Klantenbinding

Klantenbinding

Gepubliceerd op:

De module “Relaties” van MplusKASSA geeft u de mogelijkheid om klanten te laten sparen. Dit kan bijvoorbeeld, door uw klanten een klantenpas te geven. Hierdoor zullen klanten vaker terugkomen en doet u aan klantenbinding!

Meerwaarde

Als u als bedrijf gebruikt maakt van een klantenpas geeft dit een zekere meerwaarde. Het geeft een professionele uitstraling en geeft uw klanten een gewaardeerd gevoel. Daarnaast brengt het voor u als ondernemer meerdere voordelen met zich mee.

Inzicht in klantgedrag

Als u kiest voor een klantenbindingsysteem zorgt het er niet alleen voor dat uw klanten terug zullen komen, maar ook voor inzicht in het koopgedrag dat klanten vertonen. De volgende zaken zijn mogelijk bij een klantenbindingssysteem:

  • Klantenkaart, voor punten- of kortingensysteem.
  • Omzet per klant.
  • Opbouwen van e-mail adressen voor e-marketing.
  • Vrije opmerkingen bij klant te plaatsen.

 

Meer informatie

Klantenbinding

Gerelateerde merken:

Bekijk ook

Kassa functies

Kassa functies

Als u kiest voor een kassa van MplusKASSA, kiest u voor maximale snelheid en een optimaal gebruikersgemak. U kiest daarnaast ook nog eens voor de efficiëntste manier van werken door de talloze automatiseringsmogelijkheden die de software u biedt. 
Lees het hele bericht
Rapportage en voorraadbeheer

Rapportage en voorraadbeheer

Rapporteren van een dag, week of maand is erg belangrijk in de retail. Op deze manier kunt u verantwoording afleggen en transpirantie creëren.
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X