Kassa functies

Kassa functies

Gepubliceerd op:

Als u kiest voor een kassa van MplusKASSA, kiest u voor maximale snelheid en een optimaal gebruikersgemak. U kiest daarnaast ook nog eens voor de efficiëntste manier van werken door de talloze automatiseringsmogelijkheden die de software u biedt. 

Eigen inrichting

Kassa's van MplusKASSA zijn helemaal in te richten naar uw eigen wensen. Het systeem kan worden opgebouwd uit talloze softwaremodules waardoor er een op maat gemaakt systeem ontstaat. U kunt kiezen voor een kassa die is ingericht voor meer dan alleen het afrekenen van uw producten. Voorraadbeheer, rapportages en klantenbindingsystemen zijn makkelijk te intergreren in een MplusKASSA. 

Meerdere gebruikers en wisselgeld

Op de kassa kunnen meerdere gebruikers werken, op deze manier krijgt u inzicht in de werkzaamheden per gebruiker. Wilt u graag snel kunnen uitrekenen wat een klant terugkrijgt? Met de visuele weergave van de kassa kan snel en makkelijk worden ingevoerd waar een klant mee betaald en wat de klant terug krijgt aan wisselgeld. Op deze manier houdt u ook meteen een kasboek bij en weet u aan de einde van de dag wat er in de kassa moet zitten.  

 

Meer informatie over MplusKASSA    

Kassa functies

Gerelateerde merken:

Bekijk ook

Klantenbinding

Klantenbinding

De module “Relaties” van MplusKASSA geeft u de mogelijkheid om klanten te laten sparen. Dit kan bijvoorbeeld, door uw klanten een klantenpas te geven. Hierdoor zullen klanten vaker terugkomen en doet u aan klantenbinding!
Lees het hele bericht
Rapportage en voorraadbeheer

Rapportage en voorraadbeheer

Rapporteren van een dag, week of maand is erg belangrijk in de retail. Op deze manier kunt u verantwoording afleggen en transpirantie creëren.
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X