Review van Bakkerij van Esch

Review van Bakkerij van Esch

Gepubliceerd op:

"We vinden het fijn dat er één partij is die ons kan helpen met alles betreft de kassa, je hoeft maar één nummer te bellen en daar ligt dan ook direct de oplossing. Nuus zit daarnaast dichtbij, dus als er fysiek iets moet gebeuren, kunnen ze hier snel zijn. Er wordt altijd adequaat gehandeld."

 "Onze samenwerking met KassaNet Nuus is ongeveer 25 jaar geleden ontstaan. We waren toen op zoek naar een bedrijf die de kennis in huis had om een kassa te koppelen met een bakkerijsoftware. Toentertijd was dit natuurlijk nog vrij nieuw, en KassaNet Nuus kon ons er perfect mee helpen. Inmiddels zijn we gegroeid naar een bedrijf met 8 bakkerijen. Het systeem van KassaNet Nuus is makkelijk dupliceerbaar. Hierdoor was het voor ons simpel om uit te breiden op dat gebied. We vinden het fijn dat er één partij is die ons kan helpen met alles betreft de kassa, je hoeft maar één nummer te bellen en daar ligt dan ook direct de oplossing. Nuus zit daarnaast dichtbij, dus als er fysiek iets moet gebeuren, kunnen ze hier snel zijn. Er wordt altijd adequaat gehandeld. De kassa’s zelf zijn zeer gebruiksvriendelijk. De kassa weet in principe alles wat onze medewerkers nodig zijn, door de vele koppelingen. Ook bijvoorbeeld prijswijzigingen gaan automatisch, tegelijk in alle filialen. Deze automatisering scheelt voor ons een hoop. Dit is natuurlijk een groot verschil vergeleken met 25 jaar geleden.”

Review van Bakkerij van Esch

Foto's

Gerelateerde merken:

Bekijk ook

Kassafuncties

Kassafuncties

Het kassasysteem voor in de bakkerij biedt meerdere functies.
Lees het hele bericht
Automatisering van kassa tot en met baklijst

Automatisering van kassa tot en met baklijst

Automatiseren van werkprocessen is werken aan efficiëntie en werkcomfort. U hoeft zelf om steeds minder zaken te denken en de kassa doet voor u het werk. 
Lees het hele bericht
Compad Bakkerij Koppeling bij MplusKASSA

Compad Bakkerij Koppeling bij MplusKASSA

Compad Bakkerij is een onmisbaar programma voor iedere bakker.
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X