Wij hebben een geheel vernieuwde website!

Wij hebben een geheel vernieuwde website!

Gepubliceerd op:

Het vertrouwde van KassaNet Nuus, maar met een vernieuwde huisstijl. In deze tijd van digitalisering en constante online-onwikkelingen hebben wij voor u onze website nog beter en functioneler gemaakt. In dit nieuwsartikel kunt u lezen wat u kunt vinden op de nieuwe website!

De kassa's

KassaNet Nuus biedt kassa's aan van MplusKASSA en Vectron. Beide kassamerken hebben talloze mogelijkheiden, speciaal voor iedere branche zijn geavanceerde toepassingen ontwikkeld, zodat er een kassa kan worden geboden aan íeder bedrijf. 

Iedere kassa is maatwerk

Geen enkel bedrijf is hetzelfde en daarom begrijpen wij als geen ander dat daar veel verschillende eisen en vragen bij komen kijken. Iedere kassa is maatwerk en wij gaan dus speciaal voor u en uw bedrijf aan de slag. Samen met onze specialisten helpen wij u bepalen wat u nodig heeft en hoe we u kunnen voorzien in deze behoefte. 

Koppelingen 

Wanneer u kiest voor een kassa van MplusKASSA heeft u talloze koppelmogelijkheden. Wil u bijvoorbeeld koppelen met uw boekhoudprogramma? Geen probleem! De kassa koppelt moeiteloos en neemt u een hoop werk uit handen. Complexe vraagstukken is geen enkel probleem. Misschien denk u nu dat het ingewikkeld is om te werken met een MplusKASSA? Niets is minder waar, een MplusKASSA is snel, gebruiksvriendelijk en werk zeer intuïtief. Iedeer kan én wil ermee werken. 

Service

De klant staat bij KassaNet Nuus centraal. Wij helpen u graag. Staat het antwoord op uw vraagstuk er niet tussen voor uw gevoel? Neem gerust contact met ons op en zoeken we samen naar een oplossing.

Wij hebben een geheel vernieuwde website!

Bekijk ook

Registratie van uw gasten

Registratie van uw gasten

Vanaf maandag 10 augustus bent u verplicht de gegevens van uw gasten te registreren. Hoe lang bewaart u deze gegevens en wat wordt er verder van u verwacht?
Lees het hele bericht
Het Horeca EvenTT 2020 zit er weer op!

Het Horeca EvenTT 2020 zit er weer op!

Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover, het Horeca EvenTT in Assen. Dé vakbeurs van Noord- en Oost-Nederland. Samen met 500 andere standhouders hebben we er weer een fantastische beurs van kunnen maken. 
Lees het hele bericht
10, 11 en 12 februari Horeca EvenTT Assen

10, 11 en 12 februari Horeca EvenTT Assen

 Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie. KassaNet Nuus zal te vinden zijn op standnummer 4350!
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X