Wij hebben een geheel vernieuwde website!

Wij hebben een geheel vernieuwde website!

Gepubliceerd op:

Het vertrouwde van KassaNet Nuus, maar met een vernieuwde huisstijl. In deze tijd van digitalisering en constante online-onwikkelingen hebben wij voor u onze website nog beter en functioneler gemaakt. In dit nieuwsartikel kunt u lezen wat u kunt vinden op de nieuwe website!

De kassa's

KassaNet Nuus biedt kassa's aan van MplusKASSA en Vectron. Beide kassamerken hebben talloze mogelijkheiden, speciaal voor iedere branche zijn geavanceerde toepassingen ontwikkeld, zodat er een kassa kan worden geboden aan íeder bedrijf. 

Iedere kassa is maatwerk

Geen enkel bedrijf is hetzelfde en daarom begrijpen wij als geen ander dat daar veel verschillende eisen en vragen bij komen kijken. Iedere kassa is maatwerk en wij gaan dus speciaal voor u en uw bedrijf aan de slag. Samen met onze specialisten helpen wij u bepalen wat u nodig heeft en hoe we u kunnen voorzien in deze behoefte. 

Koppelingen 

Wanneer u kiest voor een kassa van MplusKASSA heeft u talloze koppelmogelijkheden. Wil u bijvoorbeeld koppelen met uw boekhoudprogramma? Geen probleem! De kassa koppelt moeiteloos en neemt u een hoop werk uit handen. Complexe vraagstukken is geen enkel probleem. Misschien denk u nu dat het ingewikkeld is om te werken met een MplusKASSA? Niets is minder waar, een MplusKASSA is snel, gebruiksvriendelijk en werk zeer intuïtief. Iedeer kan én wil ermee werken. 

Service

De klant staat bij KassaNet Nuus centraal. Wij helpen u graag. Staat het antwoord op uw vraagstuk er niet tussen voor uw gevoel? Neem gerust contact met ons op en zoeken we samen naar een oplossing.

Wij hebben een geheel vernieuwde website!

Bekijk ook

HorecaEvenTT 2022 zit er weer op!

HorecaEvenTT 2022 zit er weer op!

De 14e editie van het HorecaEventt zit er weer op. Voor het eerst vond de grootste horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland plaats in het WTC Expo te Leeuwarden. Samen met onze leverancier MplusKASSA waren wij hier te bewonderen op standnummer 6600 om de nieuwste ontwikkelingen in de kassasystemenmarkt te presenteren.  
Lees het hele bericht

De bakker in Baflo is terug!

Wij wensen het gehele team van Proef Lokaal Bakkerij Rutgers enorm veel succes! 
Lees het hele bericht
Belangrijke nieuwsupdate voor onze klanten

Belangrijke nieuwsupdate voor onze klanten

 Vorige week is er een artikel in de media verschenen over het verdwijnen van de Maestro pinpas. In dit artikel werd vermeld dat alle betaalautomaten volgend jaar vervangen moeten worden. Het is logisch dat zo’n soort bericht vragen bij u oproept, dit hebben we vernomen bij meerdere klanten. Echter, is er momenteel geen reden tot paniek. We leggen u de situatie graag even uit.
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X