Tweede lockdown horeca; dit is belangrijk voor uw zaak!

Tweede lockdown horeca; dit is belangrijk voor uw zaak!

Gepubliceerd op:

Waar we allemaal al bang voor waren is werkelijkheid geworden. Een tweede gedeeltelijke lockdown is van kracht gegaan en de horeca moet opnieuw sluiten. Dit is voor iedereen, maar vooral voor u een harde klap. We willen u graag helpen en hebben daarom nogmaals een aantal belangrijke zaken op een rij gezet. 

Tweede lockdown horeca; dit is belangrijk voor uw zaak!

Schakel uw kassa en andere apparatuur niet uit!

Het uitzetten van uw apparatuur kan voor het functioneren van uw kassasysteem of pinautomaat echter zorgen voor problemen.

Laat het daarom aanstaan! Als uw apparatuur langere tijd niet wordt gebruikt loopt u het risico om belangrijke updates te missen. Daarnaast kan uw apparatuur crashen doordat het langere tijd niet onder spanning heeft gestaan. Om dit te voorkomen raden wij u aan om uw apparatuur aan het netstroom te laten.

Neem uw apparatuur mee naar huis

Bent u door de omstandigheden niet op uw zaak? Dan kunt u het beste uw apparatuur mee naar huis nemen, zodat u het daar aan kunt sluiten. Op deze manier kunt u probleemloos starten zodra dit weer kan. Heeft u verder nog vragen? 

Volg ook onze Facebookpagina en LinkedIn. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn die wellicht iets betekenen voor uw onderneming zullen wij dit hier uiteraard vermelden.

Bekijk ook

De bakker in Baflo is terug!

Wij wensen het gehele team van Proef Lokaal Bakkerij Rutgers enorm veel succes! 
Lees het hele bericht
Belangrijke nieuwsupdate voor onze klanten

Belangrijke nieuwsupdate voor onze klanten

 Vorige week is er een artikel in de media verschenen over het verdwijnen van de Maestro pinpas. In dit artikel werd vermeld dat alle betaalautomaten volgend jaar vervangen moeten worden. Het is logisch dat zo’n soort bericht vragen bij u oproept, dit hebben we vernomen bij meerdere klanten. Echter, is er momenteel geen reden tot paniek. We leggen u de situatie graag even uit.
Lees het hele bericht
Nu ook statiegeld op kleine plastic flesjes, wees goed voorbereid!

Nu ook statiegeld op kleine plastic flesjes, wees goed voorbereid!

Vanaf 1 juli 2021 zit er ook op de kleine plastic flesjes statiegeld. Deze flesjes zijn te herkennen aan het statiegeldlogo. Momenteel zijn alleen grote supermarkten, bemande tankstations, bemande treinstations en grote cateringlocaties verplicht om de statiegeldflesjes in te nemen. Horeca, sportverenigingen, bioscopen, pretparken en fastfoodketens zijn vrijgesteld van de verplichte inname, maar u kunt er voor kiezen om de flesjes vrijwillig in te zamelen. Bij de inname wordt een kosten reflectieve vergoeding verstrekt. Het is daarnaast aan de locatie zelf om te bepalen of het statiegeld gedoneerd wordt aan een goed doel, of wordt teruggegeven aan de klant. 
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X