Registratie van uw gasten

Registratie van uw gasten

Gepubliceerd op:

Vanaf maandag 10 augustus bent u verplicht de gegevens van uw gasten te registreren. Hoe lang bewaart u deze gegevens en wat wordt er verder van u verwacht?

Registratie van uw gasten

 

Verplicht verwijderen na 14 dagen

De coronamaatregelen zijn inmiddels door het stijgende aantal besmettingen weer aangescherpt voor bedrijven in de horeca. Ten behoeven van bron- en contactonderzoek door de GGD registreert de horeca contactgegevens. De gast moet hier uiteraard toestemming voor geven en daarbij moeten deze gegevens verplicht worden verwijderd na 14 dagen. 

 

 

 

 

Reserveren

Horecagelegenheden moeten voor binnen én buiten werken op basis van reservering. Dit is ongeacht de grootte of omvang van het terras of restaurant. De reservering mag ook aan de deur plaats vinden. Gasten moeten een vaste plek toegekend krijgen en een gezondheidscheck ondergaan.

 

 

Gegevens

Niet verplicht om achter te laten, wel om het te vragen. In verband met de privacywetgeving is een horecagast niet verplicht om gegevens achter te laten. U bent als ondernemer wél verplicht dit gevraagd te hebben. Uit onderzoek van Wat vindt Nederland blijkt dat 82 procent van met dan 5250 ondervraagden het geen probleem vindt om hun gegevens achter te laten. Hiervan zal 64 procent het zelfs een goed idee vinden om het verplicht te stellen. 

Bekijk ook

Het Horeca EvenTT 2020 zit er weer op!

Het Horeca EvenTT 2020 zit er weer op!

Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover, het Horeca EvenTT in Assen. Dé vakbeurs van Noord- en Oost-Nederland. Samen met 500 andere standhouders hebben we er weer een fantastische beurs van kunnen maken. 
Lees het hele bericht
10, 11 en 12 februari Horeca EvenTT Assen

10, 11 en 12 februari Horeca EvenTT Assen

 Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie. KassaNet Nuus zal te vinden zijn op standnummer 4350!
Lees het hele bericht
Wij hebben een geheel vernieuwde website!

Wij hebben een geheel vernieuwde website!

Het vertrouwde van KassaNet Nuus, maar met een vernieuwde huisstijl. In deze tijd van digitalisering en constante online-onwikkelingen hebben wij voor u onze website nog beter en functioneler gemaakt. In dit nieuwsartikel kunt u lezen wat u kunt vinden op de nieuwe website!
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X