HorecaEvenTT 2022 zit er weer op!

HorecaEvenTT 2022 zit er weer op!

Gepubliceerd op:

De 14e editie van het HorecaEventt zit er weer op. Voor het eerst vond de grootste horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland plaats in het WTC Expo te Leeuwarden. Samen met onze leverancier MplusKASSA waren wij hier te bewonderen op standnummer 6600 om de nieuwste ontwikkelingen in de kassasystemenmarkt te presenteren.

 

De nieuwste ontwikkelingen

De volgende thema's stonden tijdens de beurs centraal: de Handheld A77, de QR Bestel App, de Kiosk en Keukenmanagement.

HorecaEvenTT 2022 zit er weer op!

Handheld A77

Op onze nieuwste handhelds kunt u per tafel bestellingen opnemen én afrekenen. Zo hoeven uw klanten niet onnodig te wachten en biedt u de beste klantenservice.
Minder lopen, meer verdienen
✅ Geschikt voor alle betaalmethoden
✅ Goede batterij - meerdere shifst draaien zonder opladen

 

De QR Bestel App

Omzetverhoging, efficiëntie en rust. Dat wil je als horecaondernemer, toch? Met de QR bestel-app van MplusKASSA is dat allemaal binnen handbereik. 
✅ Versterking voor het team
✅ Omzetverhogend
✅ Gastvrij en efficiënt 

 

De Kiosk 

Zelfservice, maar dan stijlvol? Dat kan met ‘MplusKASSA Kiosk’!  Deze kiosk zorgt ervoor dat gasten elk gewenst moment kunnen bestellen en jij jouw aanbod visueel tot in de puntjes kan presenteren!
✅ Presenteer je meest actuele en aantrekkelijke aanbod: door onder andere de mooiste afbeeldingen van je aanbod, uitgebreide informatie en upselling methodes
✅ Zet de klant centraal door hen de controle te geven en keuze te maken
✅ Zorg voor kortere wachttijden en vergroot daarmee tevredenheid.

 

Keukenmanagement

Vergeet losse papieren bonnen! Creëer structuur en verbeter de communicatie in de keuken en met de bediening. Alles op een simpele en begrijpelijke manier via het keuken management.Te bedienen vanaf touchscreens.
Snelheid op piekmomenten
Top communicatie tussen keuken en bediening
Keukenmanagement creëert rust

 

 

 

Heeft u ons gemist? 

Niet getreurd, wij hebben een hele mooie showroom op ons adres in Groningen waar wij alles kunnen laten zien wat we op de beurs hebben getoond. Kom gerust een keertje langs voor vrijblijvend advies. Maak een afspraak via een van onderstaande manieren!

📩 info@nuus.nl
📞 
+31 (0)50-820 0032

 

Bekijk ook

De bakker in Baflo is terug!

Wij wensen het gehele team van Proef Lokaal Bakkerij Rutgers enorm veel succes! 
Lees het hele bericht
Belangrijke nieuwsupdate voor onze klanten

Belangrijke nieuwsupdate voor onze klanten

 Vorige week is er een artikel in de media verschenen over het verdwijnen van de Maestro pinpas. In dit artikel werd vermeld dat alle betaalautomaten volgend jaar vervangen moeten worden. Het is logisch dat zo’n soort bericht vragen bij u oproept, dit hebben we vernomen bij meerdere klanten. Echter, is er momenteel geen reden tot paniek. We leggen u de situatie graag even uit.
Lees het hele bericht
Nu ook statiegeld op kleine plastic flesjes, wees goed voorbereid!

Nu ook statiegeld op kleine plastic flesjes, wees goed voorbereid!

Vanaf 1 juli 2021 zit er ook op de kleine plastic flesjes statiegeld. Deze flesjes zijn te herkennen aan het statiegeldlogo. Momenteel zijn alleen grote supermarkten, bemande tankstations, bemande treinstations en grote cateringlocaties verplicht om de statiegeldflesjes in te nemen. Horeca, sportverenigingen, bioscopen, pretparken en fastfoodketens zijn vrijgesteld van de verplichte inname, maar u kunt er voor kiezen om de flesjes vrijwillig in te zamelen. Bij de inname wordt een kosten reflectieve vergoeding verstrekt. Het is daarnaast aan de locatie zelf om te bepalen of het statiegeld gedoneerd wordt aan een goed doel, of wordt teruggegeven aan de klant. 
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X