Het Horeca EvenTT 2020 zit er weer op!

Het Horeca EvenTT 2020 zit er weer op!

Gepubliceerd op:

Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover, het Horeca EvenTT in Assen. Dé vakbeurs van Noord- en Oost-Nederland. Samen met 500 andere standhouders hebben we er weer een fantastische beurs van kunnen maken. 

Dank u wel!

Wij blikken terug op een drukke, maar erg leuke beurs. We hebben met zoveel verschillende mensen mogen praten, van kleine cafeetjes tot grote vakantieparken. Wij willen u dan ook graag bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft en heeft gehad. 

Self-ordering en geldverwerking

De volgende thema's stonden tijdens de beurs centraal: self-ordering, geldverwerking en innvoatie. Jamezz heeft een geweldig beeld kunnen geven van een het self- ordering systeem. Doormiddel van een bestelzuil konden gasten op de stand zelf hun kopje koffie bestellen. Naast Jamezz werden we tevens versterkt door Cikam. Cikam heeft de oplossing voor het veilig verwerken van cash in uw bedrijf. De oplossingen van Cikam zijn erg gemakkelijk te koppelen aan uw kassa en is daarnaast erg klantvriendelijk en werkt zeer eenvoudig. 

Tot volgend jaar!

Heeft u ons niet kunnen bezoeken? Niet getreurd, wij hebben een hele mooie showroom op ons adres in Groningen waar wij alles kunnen laten zien wat we op de beurs hebben getoond. Kom gerust een keertje langs voor vrijblijvend advies. 

 

Bekijk ook

Registratie van uw gasten

Registratie van uw gasten

Vanaf maandag 10 augustus bent u verplicht de gegevens van uw gasten te registreren. Hoe lang bewaart u deze gegevens en wat wordt er verder van u verwacht?
Lees het hele bericht
10, 11 en 12 februari Horeca EvenTT Assen

10, 11 en 12 februari Horeca EvenTT Assen

 Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie. KassaNet Nuus zal te vinden zijn op standnummer 4350!
Lees het hele bericht
Wij hebben een geheel vernieuwde website!

Wij hebben een geheel vernieuwde website!

Het vertrouwde van KassaNet Nuus, maar met een vernieuwde huisstijl. In deze tijd van digitalisering en constante online-onwikkelingen hebben wij voor u onze website nog beter en functioneler gemaakt. In dit nieuwsartikel kunt u lezen wat u kunt vinden op de nieuwe website!
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X