Het Horeca EvenTT 2020 zit er weer op!

Het Horeca EvenTT 2020 zit er weer op!

Gepubliceerd op:

Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover, het Horeca EvenTT in Assen. Dé vakbeurs van Noord- en Oost-Nederland. Samen met 500 andere standhouders hebben we er weer een fantastische beurs van kunnen maken. 

Dank u wel!

Wij blikken terug op een drukke, maar erg leuke beurs. We hebben met zoveel verschillende mensen mogen praten, van kleine cafeetjes tot grote vakantieparken. Wij willen u dan ook graag bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft en heeft gehad. 

Self-ordering en geldverwerking

De volgende thema's stonden tijdens de beurs centraal: self-ordering, geldverwerking en innvoatie. Jamezz heeft een geweldig beeld kunnen geven van een het self- ordering systeem. Doormiddel van een bestelzuil konden gasten op de stand zelf hun kopje koffie bestellen. Naast Jamezz werden we tevens versterkt door Cikam. Cikam heeft de oplossing voor het veilig verwerken van cash in uw bedrijf. De oplossingen van Cikam zijn erg gemakkelijk te koppelen aan uw kassa en is daarnaast erg klantvriendelijk en werkt zeer eenvoudig. 

Tot volgend jaar!

Heeft u ons niet kunnen bezoeken? Niet getreurd, wij hebben een hele mooie showroom op ons adres in Groningen waar wij alles kunnen laten zien wat we op de beurs hebben getoond. Kom gerust een keertje langs voor vrijblijvend advies. 

 

Bekijk ook

HorecaEvenTT 2022 zit er weer op!

HorecaEvenTT 2022 zit er weer op!

De 14e editie van het HorecaEventt zit er weer op. Voor het eerst vond de grootste horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland plaats in het WTC Expo te Leeuwarden. Samen met onze leverancier MplusKASSA waren wij hier te bewonderen op standnummer 6600 om de nieuwste ontwikkelingen in de kassasystemenmarkt te presenteren.  
Lees het hele bericht

De bakker in Baflo is terug!

Wij wensen het gehele team van Proef Lokaal Bakkerij Rutgers enorm veel succes! 
Lees het hele bericht
Belangrijke nieuwsupdate voor onze klanten

Belangrijke nieuwsupdate voor onze klanten

 Vorige week is er een artikel in de media verschenen over het verdwijnen van de Maestro pinpas. In dit artikel werd vermeld dat alle betaalautomaten volgend jaar vervangen moeten worden. Het is logisch dat zo’n soort bericht vragen bij u oproept, dit hebben we vernomen bij meerdere klanten. Echter, is er momenteel geen reden tot paniek. We leggen u de situatie graag even uit.
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X