Coronamaatregelen voor installatie of reparatie op locatie

Coronamaatregelen voor installatie of reparatie op locatie

Gepubliceerd op:

Tijdens de laatste persconferentie is duidelijk geworden dat de coronamaatregelen de komende periode weer worden aangescherpt. Ook wij moeten ons hieraan houden en daarvoor zijn een aantal zaken erg belangrijk. Wij willen graag de kwaliteit van onze service waarborgen en dat kunnen we alleen samen met u bereiken.

Coronamaatregelen voor installatie of reparatie op locatie

Installatie van apparatuur of het verhelpen van een storing

Heeft u de komende periode een afspraak staan met ons? Dan is het voor ons belangrijk dat we kunnen werken binnen de regels van het RIVM. We moeten minstens 1,5m afstand kunnen houden tijdens onze werkzaamheden en zullen voor ons bezoek een checklist met u afnemen aan de telefoon.  

Dit geldt zowel voor nieuwe installaties als storingen. Heeft u een storing en moeten we op locatie langskomen om werkzaamheden te verrichten aan de kassa? Zorg er dan voor dat wij veilig aan het werk kunnen, is dit niet het geval mogen wij u helaas niet helpen. 

 

Bezoek aan de showroom

We willen het liefst het bezoek aan de showroom zo veel mogelijk beperken. Het is dan ook niet meer mogelijk om zonder afspraak langs te komen.

Wilt u toch langskomen of heeft u vragen? Neem dan van te voren contact met ons op om te kijken of we u telefonisch te woord kunnen staan. Wilt u wel graag langskomen? Kom dan zo veel mogelijk alleen. Ontsmet bij binnenkomst uw handen en houd te allen tijde 1,5m afstand.

 

Bekijk ook

De bakker in Baflo is terug!

Wij wensen het gehele team van Proef Lokaal Bakkerij Rutgers enorm veel succes! 
Lees het hele bericht
Belangrijke nieuwsupdate voor onze klanten

Belangrijke nieuwsupdate voor onze klanten

 Vorige week is er een artikel in de media verschenen over het verdwijnen van de Maestro pinpas. In dit artikel werd vermeld dat alle betaalautomaten volgend jaar vervangen moeten worden. Het is logisch dat zo’n soort bericht vragen bij u oproept, dit hebben we vernomen bij meerdere klanten. Echter, is er momenteel geen reden tot paniek. We leggen u de situatie graag even uit.
Lees het hele bericht
Nu ook statiegeld op kleine plastic flesjes, wees goed voorbereid!

Nu ook statiegeld op kleine plastic flesjes, wees goed voorbereid!

Vanaf 1 juli 2021 zit er ook op de kleine plastic flesjes statiegeld. Deze flesjes zijn te herkennen aan het statiegeldlogo. Momenteel zijn alleen grote supermarkten, bemande tankstations, bemande treinstations en grote cateringlocaties verplicht om de statiegeldflesjes in te nemen. Horeca, sportverenigingen, bioscopen, pretparken en fastfoodketens zijn vrijgesteld van de verplichte inname, maar u kunt er voor kiezen om de flesjes vrijwillig in te zamelen. Bij de inname wordt een kosten reflectieve vergoeding verstrekt. Het is daarnaast aan de locatie zelf om te bepalen of het statiegeld gedoneerd wordt aan een goed doel, of wordt teruggegeven aan de klant. 
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X