Coronamaatregelen voor installatie of reparatie op locatie

Coronamaatregelen voor installatie of reparatie op locatie

Gepubliceerd op:

Tijdens de laatste persconferentie is duidelijk geworden dat de coronamaatregelen de komende periode weer worden aangescherpt. Ook wij moeten ons hieraan houden en daarvoor zijn een aantal zaken erg belangrijk. Wij willen graag de kwaliteit van onze service waarborgen en dat kunnen we alleen samen met u bereiken.

Coronamaatregelen voor installatie of reparatie op locatie

Installatie van apparatuur of het verhelpen van een storing

Heeft u de komende periode een afspraak staan met ons? Dan is het voor ons belangrijk dat we kunnen werken binnen de regels van het RIVM. We moeten minstens 1,5m afstand kunnen houden tijdens onze werkzaamheden en zullen voor ons bezoek een checklist met u afnemen aan de telefoon.  

Dit geldt zowel voor nieuwe installaties als storingen. Heeft u een storing en moeten we op locatie langskomen om werkzaamheden te verrichten aan de kassa? Zorg er dan voor dat wij veilig aan het werk kunnen, is dit niet het geval mogen wij u helaas niet helpen. 

 

Bezoek aan de showroom

We willen het liefst het bezoek aan de showroom zo veel mogelijk beperken. Het is dan ook niet meer mogelijk om zonder afspraak langs te komen.

Wilt u toch langskomen of heeft u vragen? Neem dan van te voren contact met ons op om te kijken of we u telefonisch te woord kunnen staan. Wilt u wel graag langskomen? Kom dan zo veel mogelijk alleen. Ontsmet bij binnenkomst uw handen en houd te allen tijde 1,5m afstand.

 

Bekijk ook

HorecaEvenTT 2022 zit er weer op!

HorecaEvenTT 2022 zit er weer op!

De 14e editie van het HorecaEventt zit er weer op. Voor het eerst vond de grootste horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland plaats in het WTC Expo te Leeuwarden. Samen met onze leverancier MplusKASSA waren wij hier te bewonderen op standnummer 6600 om de nieuwste ontwikkelingen in de kassasystemenmarkt te presenteren.  
Lees het hele bericht

De bakker in Baflo is terug!

Wij wensen het gehele team van Proef Lokaal Bakkerij Rutgers enorm veel succes! 
Lees het hele bericht
Belangrijke nieuwsupdate voor onze klanten

Belangrijke nieuwsupdate voor onze klanten

 Vorige week is er een artikel in de media verschenen over het verdwijnen van de Maestro pinpas. In dit artikel werd vermeld dat alle betaalautomaten volgend jaar vervangen moeten worden. Het is logisch dat zo’n soort bericht vragen bij u oproept, dit hebben we vernomen bij meerdere klanten. Echter, is er momenteel geen reden tot paniek. We leggen u de situatie graag even uit.
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X