10, 11 en 12 februari Horeca EvenTT Assen

10, 11 en 12 februari Horeca EvenTT Assen

Gepubliceerd op:

 Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie. KassaNet Nuus zal te vinden zijn op standnummer 4350!

HorecaEvenTT (alweer de 13e editie) is dé toonaangevende horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland. Samen met ons presenteren zo’n 500 andere aanbieders hun product of dienst op het gebied van horeca, grootkeukens en recreatie.

Wat kunt u er vinden?

U vindt er alles op horecagebied. Van niche leveranciers van regionale voedselingrediënten tot landelijke foodgroothandels. Laat u inspireren door te proeven, zien, ruiken en ervaren wat de horecasector u op het gebied van gastvrijheid te bieden heeft. 

Gratis toegangskaarten - ook voor EvenTTCulinair 2020 Graag nodigen we u uit om dit topevenement – en onze stand - te bezoeken. Registreer u met de code (zie onder) en reserveer uw gratis toegangskaarten. Daarmee heeft u ook toegang tot het parallelle kookevent EvenTTCulinair in Expo Assen, waar culinair talent strijdt om prestigieuze titels.

 Bestel uw kaarten online

  1. Ga naar de link op www.horecaeventt.nl
  2. Vul uw e-mailadres in en ontvang een link
  3. Registreer u met uw Kamer van Koophandel-nummer
  4. Vul uw relatiekaart-code in hettnuus2020
  5. U ontvangt per ommegaande uw tickets in uw mail U bent welkom! We ontmoeten u graag in onze stand 4350!

Samen laten we HorecaEvenTT 2020 naar meer smaken!

 

10, 11 en 12 februari Horeca EvenTT Assen

Foto's

Bekijk ook

Registratie van uw gasten

Registratie van uw gasten

Vanaf maandag 10 augustus bent u verplicht de gegevens van uw gasten te registreren. Hoe lang bewaart u deze gegevens en wat wordt er verder van u verwacht?
Lees het hele bericht
Het Horeca EvenTT 2020 zit er weer op!

Het Horeca EvenTT 2020 zit er weer op!

Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover, het Horeca EvenTT in Assen. Dé vakbeurs van Noord- en Oost-Nederland. Samen met 500 andere standhouders hebben we er weer een fantastische beurs van kunnen maken. 
Lees het hele bericht
Wij hebben een geheel vernieuwde website!

Wij hebben een geheel vernieuwde website!

Het vertrouwde van KassaNet Nuus, maar met een vernieuwde huisstijl. In deze tijd van digitalisering en constante online-onwikkelingen hebben wij voor u onze website nog beter en functioneler gemaakt. In dit nieuwsartikel kunt u lezen wat u kunt vinden op de nieuwe website!
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X