10, 11 en 12 februari Horeca EvenTT Assen

10, 11 en 12 februari Horeca EvenTT Assen

Gepubliceerd op:

 Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie. KassaNet Nuus zal te vinden zijn op standnummer 4350!

HorecaEvenTT (alweer de 13e editie) is dé toonaangevende horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland. Samen met ons presenteren zo’n 500 andere aanbieders hun product of dienst op het gebied van horeca, grootkeukens en recreatie.

Wat kunt u er vinden?

U vindt er alles op horecagebied. Van niche leveranciers van regionale voedselingrediënten tot landelijke foodgroothandels. Laat u inspireren door te proeven, zien, ruiken en ervaren wat de horecasector u op het gebied van gastvrijheid te bieden heeft. 

Gratis toegangskaarten - ook voor EvenTTCulinair 2020 Graag nodigen we u uit om dit topevenement – en onze stand - te bezoeken. Registreer u met de code (zie onder) en reserveer uw gratis toegangskaarten. Daarmee heeft u ook toegang tot het parallelle kookevent EvenTTCulinair in Expo Assen, waar culinair talent strijdt om prestigieuze titels.

 Bestel uw kaarten online

  1. Ga naar de link op www.horecaeventt.nl
  2. Vul uw e-mailadres in en ontvang een link
  3. Registreer u met uw Kamer van Koophandel-nummer
  4. Vul uw relatiekaart-code in hettnuus2020
  5. U ontvangt per ommegaande uw tickets in uw mail U bent welkom! We ontmoeten u graag in onze stand 4350!

Samen laten we HorecaEvenTT 2020 naar meer smaken!

 

10, 11 en 12 februari Horeca EvenTT Assen

Foto's

Bekijk ook

De bakker in Baflo is terug!

Wij wensen het gehele team van Proef Lokaal Bakkerij Rutgers enorm veel succes! 
Lees het hele bericht
Belangrijke nieuwsupdate voor onze klanten

Belangrijke nieuwsupdate voor onze klanten

 Vorige week is er een artikel in de media verschenen over het verdwijnen van de Maestro pinpas. In dit artikel werd vermeld dat alle betaalautomaten volgend jaar vervangen moeten worden. Het is logisch dat zo’n soort bericht vragen bij u oproept, dit hebben we vernomen bij meerdere klanten. Echter, is er momenteel geen reden tot paniek. We leggen u de situatie graag even uit.
Lees het hele bericht
Nu ook statiegeld op kleine plastic flesjes, wees goed voorbereid!

Nu ook statiegeld op kleine plastic flesjes, wees goed voorbereid!

Vanaf 1 juli 2021 zit er ook op de kleine plastic flesjes statiegeld. Deze flesjes zijn te herkennen aan het statiegeldlogo. Momenteel zijn alleen grote supermarkten, bemande tankstations, bemande treinstations en grote cateringlocaties verplicht om de statiegeldflesjes in te nemen. Horeca, sportverenigingen, bioscopen, pretparken en fastfoodketens zijn vrijgesteld van de verplichte inname, maar u kunt er voor kiezen om de flesjes vrijwillig in te zamelen. Bij de inname wordt een kosten reflectieve vergoeding verstrekt. Het is daarnaast aan de locatie zelf om te bepalen of het statiegeld gedoneerd wordt aan een goed doel, of wordt teruggegeven aan de klant. 
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X