Webshop

Een kassasysteem is het kloppend hart van je onderneming. Bij KassaNet Nuus heeft u de mogelijkheid om softwarepaketten te koppelen aan uw kassasysteem. Ontdek welke koppelingen er voor jouw branche beschikbaar zijn op het gebied van Webshop.
MplusKASSA + WooCommerce

MplusKASSA + WooCommerce

Een kassasysteem en webshop die met elkaar in verbinding staan, is de droom van iedere ondernemer. Minty Media staat klaar om de koppeling tussen Mplus kassasystemen en WooCommerce webshops voor jou te regelen.
Lees het hele bericht
Lightspeed

Lightspeed

Met de Lightspeed app van MplusKASSA koppelen wij uw kassasysteem aan uw webshop.
Lees het hele bericht
WooCommerce

WooCommerce

Deze koppeling met WooCommerce synchroniseert uw producten. In uw WooCommerce winkel worden automatisch de producten geplaatst die u daarvoor in uw MplusKASSA Q-line interface heeft geselecteerd. De voorraden worden elke 10 minuten gesynchroniseerd, afgehandelde bestellingen van uw voorraad in Mplus Q-line afgeboekt en een factuur aangemaakt. Dankzij deze samenwerking bespaart u veel tijd en energie in het onderhoud van uw webwinkel.  
Lees het hele bericht
Magento 9YARDS

Magento 9YARDS

9YARDS is een webbureau met ruime ervaring in het ontwikkelen van websites en applicaties. “You know your business, we know Internet.”
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X