VIPS CloudPMS

VIPS CloudPMS

Gepubliceerd op:

Een PMS speciaal ontwikkeld voor de kleine hotelier en B&B. VIPS, voorheen Piccotello, is een web-based property management system dat zorgt voor een efficiënte en overzichtelijke administratie. Het systeem biedt toegang vanaf elk apparaat en elke locatie, zolang er toegang is tot het internet.

Het beheer van de reserveringen, de facturen en de housekeeping in VIPS CloudPMS is eenvoudig. De gebruiksvriendelijkheid van het systeem is uniek in de branche. Door de gastenhistorie kan de beste service worden aangeboden en heeft de hotelier altijd alle gastgegevens bij de hand.

VIPS CloudPMS

Bekijk ook

Formitable

Formitable

Formitable is gebouwd voor restaurants die vaak vol gereserveerd zijn — en zich constant richten op efficiëntie van ruimte en tijd. Krapte is de specialiteit.
Lees het hele bericht
Smart Event Manager

Smart Event Manager

Met de Smart Event Manager software beheert u het volledige reserveringsproces. Van het maken van offertes en de voorbereiding van uw evenement, tot de personeelsplanning en facturatie.
Lees het hele bericht
Easy Reservation Pro

Easy Reservation Pro

EasyReservationPro (ERP) is een reserveringsprogramma dat veel in de bowlingindustrie gebruikt wordt. Als een reservering wordt “binnengemeld” in ERP dan maakt het kassasysteem de benodigde artikelen en een tafelorder aan, waarbij het tafelnummer overeenkomt met het uur van de reservering en het baannummer.
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X