Formitable

Formitable

Gepubliceerd op:

Formitable is gebouwd voor restaurants die vaak vol gereserveerd zijn — en zich constant richten op efficiëntie van ruimte en tijd. Krapte is de specialiteit.

Gebruik de Formitable reserveringswidget voor de perfecte online gastenervaring en voorkom dure no-shows met aanbetalingen. Koppel Formitable uw kassasysteem voor de optimale afstemming en bespaar tijd en geld. Laat notities en andere informatie vanuit de reservering terugkomen in het kassasysteem. Formitable toont de belangrijkste statistieken in één dashboard. Maak groepsaanvragen eenvoudig en verlaag het risico op no-show.

 
Formitable

Bekijk ook

Smart Event Manager

Smart Event Manager

Met de Smart Event Manager software beheert u het volledige reserveringsproces. Van het maken van offertes en de voorbereiding van uw evenement, tot de personeelsplanning en facturatie.
Lees het hele bericht
Easy Reservation Pro

Easy Reservation Pro

EasyReservationPro (ERP) is een reserveringsprogramma dat veel in de bowlingindustrie gebruikt wordt. Als een reservering wordt “binnengemeld” in ERP dan maakt het kassasysteem de benodigde artikelen en een tafelorder aan, waarbij het tafelnummer overeenkomt met het uur van de reservering en het baannummer.
Lees het hele bericht
Yesplan

Yesplan

Elk evenement en elke evenementenorganisatie is anders. Personaliseer Yesplan naar de behoeften van jouw organisatie, voer de gegevens in die voor jouw werking van belang zijn en bepaal zelf wie wat mag zien en aanpassen.
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X