MplusKASSA Order

  • Categorie: Bestellingen

Zelfservice wordt mogelijk met deze koppeling van MplusKASSA. Kies bijvoorbeeld voor een QR bestel app of een bestelzuil.


QR Bestel App

De QR bestel app van MplusKASSA verhoogt uw omzet. Dit komt omdat het de drempel tot bestellen én de personeelskosten verlaagt. Daarnaast is het mogelijk om upselling en cross selling in te zetten.
Uw team blijft in de hoofdrol. 

De gast krijgt meer controle over hoe hij bestelt. Veel gasten van nu willen service on demand. Dit is precies wat de QR bestel app hen biedt. Willen ze eenvoudig en op hun eigen tempo bestellen? Leg dan de QR bestel app kort uit. Met één druk op hun scherm kunnen ze de bediening oproepen.

Geven ze de voorkeur aan het bestellen via de bediening? Dan is het altijd mogelijk om de fysieke menukaart te geven. Het bieden van deze keuze draagt bij aan de gastvrijheid en zorgt voor ondersteuning van het personeel. Wachttijden worden hierdoor voorkomen en er blijft meer tijd over voor persoonlijke aandacht. Bestellingen opnemen en afrekenen kost nu namelijk niet langer onnodig veel tijd. 

Bestelzuil

Geen wachtrijen meer? Dat kan met bestelzuilen van MplusKASSA! Laat uw gasten via de bestelzuil bestellen en betalen. Gasten krijgen vervolgens een nummer en halen hun bestelling op óf gaan aan tafel zitten en hun bestelling wordt gebracht.
Een goed ingerichte bestelzuil heeft een grote aantrekkingskracht. Wanneer u een bestelzuil inzet, stelt u de menukaart namelijk centraal. De uitgelezen kans om de presentatie van het menu naar een hoger niveau te tillen. Zo geeft u de gast het meest actuele én aantrekkelijke aanbod.

Daarnaast laat de bestelzuil gasten sneller een grotere bestelling plaatsen via upselling.

Maak een afspraak Terug naar Koppelingen
Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak