Cikam

Cikam

Gepubliceerd op:

Onze kassasystemen kunnen gekoppeld worden aan een gesloten betaalsysteem van Cikam. Door de hardware en software te koppelen ontstaat er een gesloten concept. De medewerker slaat de producten aan op de kassa en kiest voor de gewenste betaalwijze; pin of contant. In geval van contant betalen wordt de opdracht automatisch naar het systeem gestuurd en kan de klant de betaling zelfstandig uitvoeren (het systeem geeft automatisch wisselgeld terug). De medewerker kan ondertussen de bestelling klaarmaken of inpakken.

 

De voordelen van een Cikam Easy Cash systeem:

  • Geen ‘open geld’ meer
  • Geen diefstal mogelijk
  • Geen geld meer tellen
  • Geen kasverschillen
  • Geen vals geld
  • Hygiënisch

Er zijn drie verschillende varianten van het Cikam Easy Cash systeem. Het aantal contante betalingen en de hoeveelheid munten en bankbiljetten bepalen welk systeem het meest geschikt is.

Met de bijbehorende software heb je overal en altijd met één druk op de knop een overzicht van alle transacties en is de actuele inhoud van het systeem in te zien.

Cikam

Gesloten kassasystemen (frontoffice)

Van alle betalingen is nog altijd 40% daarvan contant. Weet u niet goed hoe u veilig met uw contante geld om moet gaan? Het geldverwerkingssysteem van Cikam helpt u hierbij. De klant werpt het contante geld in het systeem en er wordt automatisch wisselgeld teruggegeven. Er is geen sprake mee van open geld geeft het direct een veilig gevoel. Daarnaast kan het systeem meteen tellen en controleren op echtheid. 

Gesloten afstortsystemen

Als u opzoek bent naar een backoffice oplossing dan zijn de gesloten afstortsystemen wat u zoekt. Er wordt een kostenbesparing gerealiseerd doordat het opmaken van een kassalade of portemonnee niet meer nodig is. Dit scheelt tijd, en tijd wordt vaak gezien als geld. Het scheelt niet allen tijd, maar het is ook nog eens uiterst betrouwbaar. 

Koppelen aan bestelzuilen

De systemen kunnen ook gekoppeld worden aan een bestelzuil of self service checkout. Deze zijn niet meer weg te denken uit fastfood restaurants, musea, stadions, bioscopen etc. Een ondernemer realiseert circa 20% meer omzet als een bestelling via een bestelzuil wordt geplaatst. Door de bestelzuilen te koppelen aan de gesloten betaalsystemen van Cikam kunnen alle klanten bestellen en afrekenen via een bestelzuil, ook als ze contant willen afrekenen.

 

Ervaringen 

“Ik vind het een fantastisch systeem! Het geeft zoveel rust, omdat de medewerkers geen rekenfouten meer kunnen maken. Daarnaast hoeven we ’s avonds geen kassa’s meer op te maken, wat veel tijd scheelt. Maar ook de klanten vinden het geweldig, zeker door corona waarbij hygiëne heel belangrijk is geworden.”

“Met de komst van de Cikam Easy Cash systemen hebben wij geen stress meer over het contante geld, omdat alles wordt geregistreerd. Onze controller heeft op afstand inzicht in en controle over al het contante geld. Hij kan dan ook zelf bepalen of er geld afgestort moet worden ed. Daarnaast is het ook veel veiliger voor onze medewerkers. Kortom, rustgevend voor iedereen!”

“Ik vind het heel relaxt zo’n systeem en kan mijn zorgen over het contante geld helemaal loslaten. Zeker met meerdere vestigingen en twee diefstallen is het geruststellend dat niemand meer aan het geld kan komen. Daarnaast heb ik mijzelf hiermee ook extra vrije tijd gegeven, want ik hoef geen kassa’s meer te tellen. Toch is onze belangrijkste reden voor de aanschaf van dit systeem de hygiëne. We maken belegde broodjes en dan is het fijn als onze medewerkers geen contant geld meer hoeven aan te raken, ook voor onze klanten!”

Bekijk ook

CCV

CCV

Een hoge transactiesnelheid krijgt u met de pinkoppeling van CCV. Met een directe kabelaansluiting worden invoerfouten voorkomen en tijd bespaart.
Lees het hele bericht
MultiSafepay

MultiSafepay

Sinds het begin van de ecommerce revolutie in 1999 streeft MultiSafepay er altijd naar om op de frontlinie van innovatie te staan met het aanbieden van een uitgebreide mix van betaalmethoden en functies om haar merchants te bedienen, zowel lokaal als in de rest van Europa.
Lees het hele bericht
Tikkie

Tikkie

Speciaal voor horeca: Tikkie Check. Wachten op de rekening? Dat hoeft niet meer! Met Tikkie Check betalen je gasten direct aan tafel en vertrekken wanneer ze willen. Zo ben je minder tijd kwijt aan afrekenen en heb je meer tijd voor persoonlijke service.
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X