Betaalwijzen

Een kassasysteem is het kloppend hart van je onderneming. Bij KassaNet Nuus heeft u de mogelijkheid om softwarepaketten te koppelen aan uw kassasysteem. Ontdek welke koppelingen er voor jouw branche beschikbaar zijn op het gebied van Betaalwijzen.
Cikam

Cikam

Onze kassasystemen kunnen gekoppeld worden aan een gesloten betaalsysteem van Cikam. Door de hardware en software te koppelen ontstaat er een gesloten concept. De medewerker slaat de producten aan op de kassa en kiest voor de gewenste betaalwijze; pin of contant. In geval van contant betalen wordt de opdracht automatisch naar het systeem gestuurd en kan de klant de betaling zelfstandig uitvoeren (het systeem geeft automatisch wisselgeld terug). De medewerker kan ondertussen de bestelling klaarmaken of inpakken.  
Lees het hele bericht
CCV

CCV

Een hoge transactiesnelheid krijgt u met de pinkoppeling van CCV. Met een directe kabelaansluiting worden invoerfouten voorkomen en tijd bespaart.
Lees het hele bericht
MultiSafepay

MultiSafepay

Sinds het begin van de ecommerce revolutie in 1999 streeft MultiSafepay er altijd naar om op de frontlinie van innovatie te staan met het aanbieden van een uitgebreide mix van betaalmethoden en functies om haar merchants te bedienen, zowel lokaal als in de rest van Europa.
Lees het hele bericht
Tikkie

Tikkie

Speciaal voor horeca: Tikkie Check. Wachten op de rekening? Dat hoeft niet meer! Met Tikkie Check betalen je gasten direct aan tafel en vertrekken wanneer ze willen. Zo ben je minder tijd kwijt aan afrekenen en heb je meer tijd voor persoonlijke service.
Lees het hele bericht
Worldline

Worldline

Een hoge transactiesnelheid krijgt u met de pinkoppeling van KassaNet Nuus. Met een directe kabelaansluiting worden invoerfouten voorkomen en tijd bespaart.
Lees het hele bericht
Xafax

Xafax

Xafax staat voor innovatieve betaalsystemen, document- en IT-oplossingen.
Lees het hele bericht
Museumkaart

Museumkaart

De Museumkaart direct gekoppeld aan uw kassa!  
Lees het hele bericht
H@nd Vouchers

H@nd Vouchers

In samenwerking met H@ND is het mogelijk om automatisch de tegoedkaarten van verschillende telecomproviders te activeren.
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X