Kassanet Nuus sinds 1968
KOPPELINGEN

Betaalwijzes koppelen

U kunt uw kassa koppelen aan verschillende betaalwijzen. De keuze is erg uitgebreid en daardoor is er voor iedereen een gepaste oplossing. 

Cikam

Onze kassasystemen kunnen gekoppeld worden aan een gesloten betaalsysteem van Cikam. Door de hardware en software te koppelen ontstaat er een gesloten concept. De medewerker slaat de producten aan op de kassa en kiest voor de gewenste betaalwijze; pin of contant. In geval van contant betalen wordt de opdracht automatisch naar het systeem gestuurd en kan de klant de betaling zelfstandig uitvoeren (het systeem geeft automatisch wisselgeld terug). De medewerker kan ondertussen de bestelling klaarmaken of inpakken.

De voordelen van een Cikam Easy Cash systeem:

  • Geen ‘open geld’ meer
  • Geen diefstal mogelijk
  • Geen geld meer tellen
  • Geen kasverschillen
  • Geen vals geld
  • Hygiënisch

Er zijn drie verschillende varianten van het Cikam Easy Cash systeem. Het aantal contante betalingen en de hoeveelheid munten en bankbiljetten bepalen welk systeem het meest geschikt is.

Met de bijbehorende software heb je overal en altijd met één druk op de knop een overzicht van alle transacties en is de actuele inhoud van het systeem in te zien.

Tikkie

 

 

 

CCV

Fashioncheque

Xafax

Bramr

Ticket

Payly

Ober

OK betalen

Museumkaart

Ximedes

Hand Vouchers

Global Ticket

Atos

Merken:

merken_mplus.jpg
merken_ccv.jpg
merken_hp.jpg
merken_sharp.jpg
merken_xafax.jpg
Vraag direct een offerte aan  
X