Kassanet Nuus sinds 1968
KOPPELINGEN

Betaalwijzes koppelen

U kunt uw kassa koppelen aan verschillende betaalwijzen. De keuze is erg uitgebreid en daardoor is er voor iedereen een gepaste oplossing. 

Cikam

Onze kassasystemen kunnen gekoppeld worden aan een gesloten betaalsysteem van Cikam. Door de hardware en software te koppelen ontstaat er een gesloten concept. De medewerker slaat de producten aan op de kassa en kiest voor de gewenste betaalwijze; pin of contant. In geval van contant betalen wordt de opdracht automatisch naar het systeem gestuurd en kan de klant de betaling zelfstandig uitvoeren (het systeem geeft automatisch wisselgeld terug). De medewerker kan ondertussen de bestelling klaarmaken of inpakken.

 

De voordelen van een Cikam Easy Cash systeem:

  • Geen ‘open geld’ meer
  • Geen diefstal mogelijk
  • Geen geld meer tellen
  • Geen kasverschillen
  • Geen vals geld
  • Hygiënisch

Er zijn drie verschillende varianten van het Cikam Easy Cash systeem. Het aantal contante betalingen en de hoeveelheid munten en bankbiljetten bepalen welk systeem het meest geschikt is.

Met de bijbehorende software heb je overal en altijd met één druk op de knop een overzicht van alle transacties en is de actuele inhoud van het systeem in te zien.

CCV

Een hoge transactiesnelheid krijgt u met de pinkoppeling van CCV. Met een directe kabelaansluiting worden invoerfouten voorkomen en tijd bespaart.

De betaalwereld beweegt voortdurend, met veranderingen op het gebied van techniek, regelgeving en consumentenvoorkeuren. Gelukkig kunnen wij gebruik maken van onze jarenlange ervaring als marktleider in de betaalbranche. Wij zetten onze kennis en kunde in om u en uw klanten wegwijs te maken in deze ontwikkelingen. U ziet dit aan onze hoogwaardige betaaloplossingen, maar zeker ook aan de manier waarop wij werken.

MultiSafepay

Sinds het begin van de ecommerce revolutie in 1999 streeft MultiSafepay er altijd naar om op de frontlinie van innovatie te staan met het aanbieden van een uitgebreide mix van betaalmethoden en functies om haar merchants te bedienen, zowel lokaal als in de rest van Europa.

Tikkie

Speciaal voor horeca: Tikkie Check. Wachten op de rekening? Dat hoeft niet meer! Met Tikkie Check betalen je gasten direct aan tafel en vertrekken wanneer ze willen. Zo ben je minder tijd kwijt aan afrekenen en heb je meer tijd voor persoonlijke service.

1. De gasten scannen de QR-code op tafel met de camera van hun smartphone
2. Ze bestellen bij de bediening die realtime te volgen is via hun smartphone, en betalen gebeurt via de Tikkie-omgeving
3. Fooi geven is mogelijk, net als het versturen van een betaalverzoek aan tafelgenoten of het downloaden van de bon

Actuele kosten en tarieven vind je op tikkie.me/tikkiecheck

 

Worldline

Een hoge transactiesnelheid krijgt u met de pinkoppeling van KassaNet Nuus. Met een directe kabelaansluiting worden invoerfouten voorkomen en tijd bespaart.

KassaNet Nuus werkt nauw samen met verschillende dealers die u ontzorgen op het gebied van pinapparatuur en kassasystemen. U heeft altijd een duidelijk aanspreekpunt.

Uiteraard is contactloos pinnen standaard!

Xafax

Xafax staat voor innovatieve betaalsystemen, document- en IT-oplossingen.

Betalen zonder contant geld, direct zicht op wáár en door wie, welke kosten gemaakt worden, onmiddellijke verrekening en gegevensverwerking.

Opwaarderen en betalen gekoppeld aan uw kassa. Iedereen een eigen app waarmee je kan zien wat je saldo is, welke artikelen er gekocht zijn en nog veel meer.

 

Museumkaart

De Museumkaart direct gekoppeld aan uw kassa!

 

Dit bespaart u een extra scanner op uw toonbank en het voorkomt fouten bij de toelating van bezoekers die gebruik maken van een Museumkaart. U dient rekening te houden met een doorlooptijd van drie weken na aanvraag.

H@nd Vouchers

In samenwerking met H@ND is het mogelijk om automatisch de tegoedkaarten van verschillende telecomproviders te activeren.

Merken:

merken_mplus.jpg
merken_ccv.jpg
merken_hp.jpg
merken_sharp.jpg
merken_xafax.jpg
Vraag direct een offerte aan  
X