MplusKASSA Order - QR bestel app

MplusKASSA Order - QR bestel app

Gepubliceerd op:

De QR bestel app van MplusKASSA verhoogt uw omzet. Dit komt omdat het de drempel tot bestellen én de personeelskosten verlaagt. Daarnaast is het mogelijk om upselling en cross selling in te zetten.

Uw team blijft in de hoofdrol. 

De gast krijgt meer controle over hoe hij bestelt. Veel gasten van nu willen service on demand. Dit is precies wat de QR bestel app hen biedt. Willen ze eenvoudig en op hun eigen tempo bestellen? Leg dan de QR bestel app kort uit. Met één druk op hun scherm kunnen ze de bediening oproepen.

Geven ze de voorkeur aan het bestellen via de bediening? Dan is het altijd mogelijk om de fysieke menukaart te geven. Het bieden van deze keuze draagt bij aan de gastvrijheid en zorgt voor ondersteuning van het personeel. Wachttijden worden hierdoor voorkomen en er blijft meer tijd over voor persoonlijke aandacht. Bestellingen opnemen en afrekenen kost nu namelijk niet langer onnodig veel tijd. 

MplusKASSA Order - QR bestel app

Zo werkt het:

1. Scan
Uw gasten scannen vanaf de tafel de QR-code met de camera van hun smartphones. Dit kan zonder account en zonder downloads.

2. Bestel
De gast scrollt door de digitale menukaart, kiest wat hij wil en betaalt. De order komt vervolgens binnen bij de bar of keuken(schermen).

3. Serveer
Serveer de bestelling of kies voor een afhaalpunt waar de gast zelf de bestelling kan pakken. De order is direct verwerkt in de kassa en de keukenschermen.

 

Probeer het zelf

MplusKASSA heeft het mogelijk gemaakt om de QR app zelf alvast te proberen. Dit kan door de qr code hiernaast te scannen met de camera van uw telefoon. Zo ervaart u precies hoe het voor uw gasten zal zijn. 

Klik hier voor de demo via pc, laptop of tablet.

Er zijn meerdere oplossingen:

1. Digitale menukaart

2. Digitale menukaart + direct bestellen

3. Digitale menukaart + direct bestellen + direct afrekenen

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bekijk ook

Jamezz

Jamezz

 Jamezz is ready to serve you! Wanneer u gebruikt maakt van deze digitale butler kunt u uw gasten de mogelijkheid geven om te bestellen via een bestelzuil, webshop met gekoppelde qr code middels smartphone
Lees het hele bericht
MplusKASSA Order - Bestelzuil

MplusKASSA Order - Bestelzuil

Geen wachtrijen meer? Dat kan met bestelzuilen van MplusKASSA! Laat uw gasten via de bestelzuil bestellen en betalen. Gasten krijgen vervolgens een nummer en halen hun bestelling op óf gaan aan tafel zitten en hun bestelling wordt gebracht.
Lees het hele bericht
Sitedish

Sitedish

Sitedish is een complete oplossing voor afhaal- en bezorgrestaurants. Met het unieke kassasysteem heeft u alle bestellingen direct in één overzicht. Uw website en app Thuisbezorgd, UberEats en Deliveroo Afhaal / telefonisch   Het kassasysteem is te koppelen met zowel Mplus als Vectron.
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X