Kassanet Nuus sinds 1968
KOPPELINGEN

Bestellingen koppelen

Er zijn meerdere mogelijk heden voor het koppelen van uw bestellingen Jamezz is hier een van de populairsten van en werkt erg geavanceerd.

Jamezz

 Jamezz is ready to serve you! Wanneer u gebruikt maakt van deze digitale butler kunt u uw gasten de mogelijkheid geven om te bestellen via een bestelzuil, webshop met gekoppelde qr code middels smartphone

De digitale butler

Jamezz, de digitale butler die graag uw team komt versterken. Door gebruik te maken van het self-orderingsyteem van Jamezz krijgt u niet alleen een goede ondersteuning van uw horecateam er bij, er zijn nog vele andere voordelen:

  • Hogere omzet per bestelling
  • Lagere personeelskosten
  • Laagdrempelig en flexibel
  • Innoverende dienstverlening en stijl
  • Hogere gasttevredenheid

 

Interesse?

MplusKASSA Order - QR bestel app

De QR bestel app van MplusKASSA verhoogt uw omzet. Dit komt omdat het de drempel tot bestellen én de personeelskosten verlaagt. Daarnaast is het mogelijk om upselling en cross selling in te zetten.

Uw team blijft in de hoofdrol. 

De gast krijgt meer controle over hoe hij bestelt. Veel gasten van nu willen service on demand. Dit is precies wat de QR bestel app hen biedt. Willen ze eenvoudig en op hun eigen tempo bestellen? Leg dan de QR bestel app kort uit. Met één druk op hun scherm kunnen ze de bediening oproepen.

Geven ze de voorkeur aan het bestellen via de bediening? Dan is het altijd mogelijk om de fysieke menukaart te geven. Het bieden van deze keuze draagt bij aan de gastvrijheid en zorgt voor ondersteuning van het personeel. Wachttijden worden hierdoor voorkomen en er blijft meer tijd over voor persoonlijke aandacht. Bestellingen opnemen en afrekenen kost nu namelijk niet langer onnodig veel tijd. 

MplusKASSA Order - Bestelzuil

Geen wachtrijen meer? Dat kan met bestelzuilen van MplusKASSA! Laat uw gasten via de bestelzuil bestellen en betalen. Gasten krijgen vervolgens een nummer en halen hun bestelling op óf gaan aan tafel zitten en hun bestelling wordt gebracht.

Een goed ingerichte bestelzuil heeft een grote aantrekkingskracht. Wanneer u een bestelzuil inzet, stelt u de menukaart namelijk centraal. De uitgelezen kans om de presentatie van het menu naar een hoger niveau te tillen. Zo geeft u de gast het meest actuele én aantrekkelijke aanbod.

Daarnaast laat de bestelzuil gasten sneller een grotere bestelling plaatsen via upselling.

 

Sitedish

Sitedish is een complete oplossing voor afhaal- en bezorgrestaurants. Met het unieke kassasysteem heeft u alle bestellingen direct in één overzicht.

  • Uw website en app
  • Thuisbezorgd, UberEats en Deliveroo
  • Afhaal / telefonisch

 

Het kassasysteem is te koppelen met zowel Mplus als Vectron.

Thuisbezorgd

Met de koppeling zorgt u ervoor dat bestellingen die op de website van Thuisbezorgd geplaatst worden naar de kassa doorgestuurd worden. Deze bestellingen komen binnen als order in de kassa. 

Wanneer er ook gebruikt wordt gemaakt van keukenschermen en de module Q1470 (afhalen en bezorgen) komen deze bonnen ook op het keukenscherm.

Merken:

merken_mplus.jpg
merken_ccv.jpg
merken_hp.jpg
merken_sharp.jpg
merken_xafax.jpg
Vraag direct een offerte aan  
X