Afhalen en bezorgen

Afhalen en bezorgen

Gepubliceerd op:

 Afhalen en bezorgen was nog nooit zo gemakkelijk!

Bestelapplicatie

Heeft u een bestelapp of website waar uw klanten kunnen bestellen? Dan is dat gemakkelijk te koppelen aan een MplusKASSA. De klant besteld alvorens het bezoek in uw bestelomgeving en de order komt bij u in de keuken binnen en kan worden bereid. Doordat MplusKASSA probleemloos kan koppelen zijn uw bestellingen altijd op tijd klaar en blijft uw klant op de hoogte van de status van de bestelling. 

Bestelzuil 

Een bestelzuil is eigenlijk een extra kassamedewerker. De klant kan op eigen gemak een bestelling doorzetten en alvast betalen aan de zuil. De klant hoeft alleen nog te wachten totdat de bestelling klaar is. Op deze manier verhoogt u de efficiëntie aan de kassa en kunt u uitbereiden aan capaciteit in de keuken. Er kunnen zo meer bestellingen tegelijk worden bereid. 

Bekijk ook

Cikam

Cikam

Onze kassasystemen kunnen gekoppeld worden aan een gesloten betaalsysteem van Cikam. Door de hardware en software te koppelen ontstaat er een gesloten concept. De medewerker slaat de producten aan op de kassa en kiest voor de gewenste betaalwijze; pin of contant. In geval van contant betalen wordt de opdracht automatisch naar het systeem gestuurd en kan de klant de betaling zelfstandig uitvoeren (het systeem geeft automatisch wisselgeld terug). De medewerker kan ondertussen de bestelling klaarmaken of inpakken. De voordelen van een Cikam Easy Cash systeem: Geen ‘open geld’ meer Geen diefstal mogelijk Geen geld meer tellen Geen kasverschillen Geen vals geld Hygiënisch Er zijn drie verschillende varianten van het Cikam Easy Cash systeem. Het aantal contante betalingen en de hoeveelheid munten en bankbiljetten bepalen welk systeem het meest geschikt is. Met de bijbehorende software heb je overal en altijd met één druk op de knop een overzicht van alle transacties en is de actuele inhoud van het systeem in te zien.
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X