Jamezz

Jamezz

Gepubliceerd op:

 Jamezz is ready to serve you!

De digitale butler

Jamezz, de digitale butler die graag uw team komt ondersteunen. Uw gasten kunnen via Jamezz met hun smartphone of tablet bestellingen doorgeven of de bediening oproepen.  Jamezz is daarnaast ook inzetbaar met een bestelzuil of webshop.

 

Interesse?

Jamezz

Waarom Jamezz?

Door gebruik te maken van het self-orderingsyteem van Jamezz krijgt u niet alleen een goede ondersteuning van uw horecateam er bij, er zijn nog vele andere voordelen:

  • Hogere omzet per bestelling
  • Lagere personeelskosten
  • Laagdrempelig en flexibel
  • Innoverende dienstverlening en stijl
  • Hogere gasttevredenheid

 

 

Bestelzuil of webshop

Als u wilt voorkomen dat uw gasten onnodig lang in de rij moeten wachten om een bestelling te doen, dan is de Jamezz Bestelzuil helemaal uw ding. Tevens is de bestelzuil binnen uw bedrijf uitermate geschikt om de 1,5-meter regel in acht te nemen. Klanten kunnen eenvoudig en razendsnel hun bestelling doen op de zuil terwijl uw werknemers zich bezig houden met het bereiden van de bestellingen. De zuilen zijn beschikbaar in allerlei formaten, van countermodel tot grote, staande bestelzuil.

U kunt gemakkelijk een bezorg- of afhaalservice opzetten met de Jamezz Webshop. Via de Jamezz webshop kunnen uw klanten overal de bestelling doen. Zodra de bestelling gereed is of aan de deur geleverd zal worden kunnen uw gasten een seintje krijgen (SMS). 

 

 

Smartphone of tablet

Met Jamezz is het mogelijk om uw gasten een bestelling te laten plaatsen en betalen met hun eigen smartphone of tablet met iDeal.
Er zijn meerdere manieren om toegang te krijgen tot uw menukaart:

  1. Door het scannen van de QR-code met de camera op de telefoon
  2. Door de telefoon op het NFC plaatje te leggen
  3. Door de webcode in te vullen op de Jamezz website
  4. Via de Jamezz App 

U kunt er ook voor kiezen om uw gasten zelf te voorzien van een tablet. Jamezz is nog altijd heel goed te combineren met de 'old fashioned way' van bestellen. 

Backoffice en kassakoppelingen

U kunt uw online menukaart envoudig beheren met de Jamezz Backoffice. In sommige gevallen is dit zelfs mogelijk binnen uw kassaysteem. In de backoffice krijgt u inzicht in uw verkopen, kunt u prijswijzigingen doorvoeren of gerechten wijzigen op de kaart. 

Jamezz is te koppelen met de meeste kassasystemen. Dit is erg handig, want dan heeft u alle bestellingen bij elkaar, geen dubbele handelingen dus.

Het is daarnaast ook mogelijk om Jamezz als losstaande service te gebruiken en dus niet te koppelen aan uw kassa, dan kunt u werken met een printer die uw bestellingen uitprint. 

  

 

Jamezz helpdesk

“€10.000,- aan bitterballen verkocht enkel en alleen via de upsell van Jamezz”

 

Vorig jaar juni is Kema groep gestart met Jamezz.

“De coronamaatregelen hebben ons doen versnellen om de keuze te maken voor een bestelapp. De lockdown gaf ons de mogelijkheid om bestelapp Jamezz goed en naar onze eigen wensen in te richten. Wij hebben Jamezz gekoppeld aan onze Vectron Kassa.

Doordat gasten online bestellen en online betalen hebben wij niet alleen stevig kunnen besparen op personeelskosten, maar is onze verkoop ook enorm gestegen. Bestelt u een biertje? Dan krijgt u de vraag of u een portie bitterballen wenst. Met deze upsell hebben wij 350% meer bitterballen verkocht ten opzichte van 2019. In juli hebben wij voor €10K aan bitterballen verkocht, enkel en alleen via de upsell van Jamezz.

Omdat Jamezz zicht blijft ontwikkelen, blijft het de concurrentie voor en door steeds nieuwe features toe te voegen, blijft het leuk om er mee te werken. Het bestelsysteem zoals wij dat nu gebruiken, zal altijd in ontwikkeling blijven en zo nodig worden aangepast. Maar één ding is een zekerheid; er blijft nog heel lang een QR-bestelapp bij ons.”
 

Bekijk ook

Sitedish

Sitedish

Sitedish is een complete oplossing voor afhaal- en bezorgrestaurants. Met het unieke kassasysteem heeft u alle bestellingen direct in één overzicht. Uw website en app Thuisbezorgd, UberEats en Deliveroo Afhaal / telefonisch   Het kassasysteem is te koppelen met zowel Mplus als Vectron.
Lees het hele bericht
Bramr

Bramr

 Met Bramr kunnen uw gasten bestellen en betalen zonder app!
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X