Jamezz

Jamezz

Gepubliceerd op:

 Jamezz is ready to serve you!

De digitale butler

Jamezz, de digitale butler die graag uw team komt ondersteunen. Uw gasten kunnen via Jamezz met hun smartphone of tablet bestellingen doorgeven of de bediening oproepen.  Jamezz is daarnaast ook inzetbaar met een bestelzuil of webshop.

 

Interesse?

Jamezz

Waarom Jamezz?

Door gebruik te maken van het self-orderingsyteem van Jamezz krijgt u niet alleen een goede ondersteuning van uw horecateam er bij, er zijn nog vele andere voordelen:

  • Hogere omzet per bestelling
  • Lagere personeelskosten
  • Laagdrempelig en flexibel
  • Innoverende dienstverlening en stijl
  • Hogere gasttevredenheid

 

 

Bestelzuil of webshop

Als u wilt voorkomen dat uw gasten onnodig lang in de rij moeten wachten om een bestelling te doen, dan is de Jamezz Bestelzuil helemaal uw ding. Tevens is de bestelzuil binnen uw bedrijf uitermate geschikt om de 1,5-meter regel in acht te nemen. Klanten kunnen eenvoudig en razendsnel hun bestelling doen op de zuil terwijl uw werknemers zich bezig houden met het bereiden van de bestellingen. De zuilen zijn beschikbaar in allerlei formaten, van countermodel tot grote, staande bestelzuil.

U kunt gemakkelijk een bezorg- of afhaalservice opzetten met de Jamezz Webshop. Via de Jamezz webshop kunnen uw klanten overal de bestelling doen. Zodra de bestelling gereed is of aan de deur geleverd zal worden kunnen uw gasten een seintje krijgen (SMS). 

 

 

Smartphone of tablet

Met Jamezz is het mogelijk om uw gasten een bestelling te laten plaatsen en betalen met hun eigen smartphone of tablet met iDeal.
Er zijn meerdere manieren om toegang te krijgen tot uw menukaart:

  1. Door het scannen van de QR-code met de camera op de telefoon
  2. Door de telefoon op het NFC plaatje te leggen
  3. Door de webcode in te vullen op de Jamezz website
  4. Via de Jamezz App 

U kunt er ook voor kiezen om uw gasten zelf te voorzien van een tablet. Jamezz is nog altijd heel goed te combineren met de 'old fashioned way' van bestellen. 

Backoffice en kassakoppelingen

U kunt uw online menukaart envoudig beheren met de Jamezz Backoffice. In sommige gevallen is dit zelfs mogelijk binnen uw kasasysteem. In de backoffice krijgt u inzicht in uw verkopen, kunt u prijswijzigingen doorvoeren of gerechten wijzigen op de kaart. 

Jamezz is te koppelen met de meeste kassasystemen. Dit is erg handig, want dan heeft u alle bestellingen bij elkaar, geen dubbele handelingen dus.

Het is daarnaast ook mogelijk om Jamezz als losstaande service te gebruiken en dus niet te koppelen aan uw kassa, dan kunt u werken met een printer die uw bestellingen uitprint. 

  

 

Jamezz helpdesk

Bekijk ook

Leqqr

Leqqr

Met Leqqr kunnen klanten zelf bestellen met een bestelzuil of bestelapp. 
Lees het hele bericht
Tabletmenukaart

Tabletmenukaart

Tablet menukaart is eigenlijk precies wat het woord al zegt, een menukaart voor op een tablet. De digitale menukaart van Tabletmenukaart.nl smelt naadloos samen met de kassasystemen van KassaNet Nuus.
Lees het hele bericht
Bestelmar

Bestelmar

Met bestelmar is uw personeelsprobleem opgelost! 
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X