Kassasysteem kopen

Wilt u een kassasysteem kopen? Als u op zoek bent naar een compleet kassasysteem, maar niet weet waar u moet beginnen dan bent u bij ons aan het goede adres. KassaNet Nuus helpt u graag met het vinden van het ideale kassasysteem dat bij u past. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen! 

Bij KassaNet Nuus staat de klant centraal. We helpen u met het automatiseren van uw kassasysteem, zodat uw nieuwe kassasysteem gemakkelijk in gebruik is, maar wel volop mogelijkheden heeft. Voor welke branche u ook een kassasysteem wilt aanschaffen, wij hebben het juiste systeem voor u in huis! Zo zijn we gespecialiseerd in het installeren en automatiseren van kassasystemen in de horeca en retail, maar bijvoorbeeld ook in sportfaciliteiten, bakkerijen, snackbars en zorg- en facilitaire instellingen.

 

Vraag een offerte aan 

Tom Nuus

Eigenaar

Groningen

Waarom een kassasysteem kopen bij KassaNet Nuus?

Onze kassasystemen zijn:

  • Gebruiksvriendelijk

  • Intuïtief 

  • Geschikt voor ieder bedrijf

  • In te richten naar wens

  • Scherp geprijsd

 

Kassasysteem kopen horeca

Kassasysteem kopen horeca

Kassasysteem kopen voor horeca

Wilt u een kassasysteem kopen voor de horeca? Met de kassasystemen van KassaNet Nuus houdt u geen enkel aspect buiten beschouwing. Tafelregistratie, kitchenmanager en handhelds om bestellingen op te nemen zijn een aantal onderdelen van onze horecamogelijkheden. De systemen koppelen daarnaast ook nog eens probleemloos met uw reserveringssyteem. 

 

Lees meer over een kassasysteem voor de horeca

Kassasysteem kopen voor retail

Onze kassasystemen zijn ook uitermate geschikt voor de retailbranche. De kassasoftware is aan te vullen met verschillende modules. Voorraadbeheer, rappartages, artikelenbeheer, urenregistratie, cadeaukaarten zijn daar goede voorbeelden van. 

Wil u gebruik maken van een klantenbindingsysteem? Ook dit is mogelijk in de software van MplusKASSA.

 

LEES MEER OVER KASSASYSTEMEN VOOR RETAIL

Kassasysteem kopen retail

Kassasysteem kopen retail

Kassasysteem kopen overig

Kassasysteem kopen overig

Kassasysteem kopen voor overige branches

Onze kassasystemen houden niet op bij horeca en retail. Ook voor kassasystemen voor sport, bakkerijen, snackbars en zorg en facilitair kunt u bij KassaNet Nuus terecht. Ook deze kassasystemen zijn gemakkelijk in het gebruik, modulair, koppelbaar aan uw bestaande systemen en scherp geprijsd.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag direct een offerte aan  
X