Kassa voor de voetbalclub

Is uw vereniging op zoek naar een kassasysteem? U ben bij KassaNet Nuus op het juiste adres! Met de kassa's van MplusKASSA kan ieder lid van uw club of vereniging werken met de kassa. Door het intuïtieve systeem en het uitsluiten van overbodige functies is het systeem makkelijk te bedienen en blijft het betaalbaar doordat u alleen betaald voor hetgeen dat u gebruikt.

Richard Nuus

Verkoopadviseur

Waarom MplusKASSA? 

  • Intuïtief systeem
  • Iedereen kan er mee werken 
  • Visuele geldweergave
  • Goede prijs kwaliteit

 

Ja, ik wil een MplusKASSA!

 

Kassa voor iedere sportclub 

Door het modulair op te bouwen systeem kan iedere club zelf kiezen wat de kassa moet kunnen. Met een MplusKASSA kunnen alle vrijwilligers, jong en oud de kassa bedienen. Er kunnen meerdere gebruikers worden aangemaakt op de kassa, waardoor een ieder zelf de werkplek in kan richten. Producten die hard lopen kunnen bijvoorbeeld voorrang krijgen in de kassa, zodat hier niet naar gezocht hoeft te worden. 

Club- of ledenpas 

Bent u op zoek naar een club- of ledenpassysteem voor in de kantine? Een contact- en contantloze manier van betalen waardoor uw club weer een beetje veiliger wordt. Gebruikers betalen sneller en bij drukke momenten kunnen mensen achter de bar lekker doorwerken. De ledenpas kan worden gemaakt in de huisstijl van uw club. 

 

Vraag meer informatie aan

Voorraadbeheer en administratie

Wij weten als geen ander dat de administratie van een vereniging een lastig pakket met papierwerk kan zijn. Ook dat is verleden tijd met een MplusKASSA. De kassa kan worden gekoppeld met uw voorraad. Op deze manier zijn uitgaande bestellingen goed te controleren en aan de hand daarvan kunnen er weer inkopen worden gedaan. Het voorraadbeheer kan worden gekoppeld aan de administratie waardoor dit ook een stuk makkelijker en overzichtelijker wordt.  

Vraag direct een offerte aan  
X