Kassanet Nuus sinds 1968
OPLOSSINGEN

Gemak voor uw vereniging: een kassa sportkantine van KassaNet Nuus!

KassaNet Nuus heeft dé kassa voor elke vereniging, van een grote club als FC Groningen tot de lokale voetbalvereniging in eigen dorp. Met kassa's van MplusKASSA was het nog nooit zo eenvoudig! Een kassasysteem dat voor iedereen toegankelijk en bruikbaar is. Onze kassa's zijn:

  • Volwaardig en compleet
  • Hebben gebruiksgemak op hoog niveau
  • Kunnen worden gebruikt met koppelingen 
  • Worden voor u geplaatst en onderhouden

MplusKASSA's zijn zeer geschikt voor gebruik in voetbalkantine's, door aan de ene kant de eenvoud, maar aan de andere kant de talloze mogelijkheden die het systeem u biedt. Aan alle kassa's kunt pinautomaten koppelen, KassaNet Nuus verzorgt zowel vaste als draadloze pinaansluitingen. 

Kassasysteem sportkantine voor FC Groningen

Kassasysteem sportkantine voor FC Groningen
Kassa functies

Kassa functies

Als uw vereniging kiest voor een MplusKASSA, kiest u voor maximale snelheid en een optimaal gebruikersgemak. U kiest daarnaast ook nog eens voor de efficiëntste manier van werken door de talloze automatiseringsmogelijkheden die de software u biedt. 

Eigen inrichting

Kassa's van MplusKASSA zijn helemaal in te richten naar uw eigen wensen. Dit is mogelijk door het modulair op te bouwen systeem waaruit de software bestaat. U kunt kiezen voor een kassa die is ingericht voor meer dan alleen het afrekenen van uw producten. Voorraadbeheer, rapportages en clubpassen zijn een aantal voorbeelden van mogelijkheden.

Meerdere gebruikers en wisselgeld

Op de MplusKASSA kunnen meerdere gebruikers werken, op deze manier krijgt u inzicht in de werkzaamheden per gebruiker. Op deze manier kan iedere vrijwilliger de producten indelen zoals hij/zij zelf prettig vindt werken. Snel kunnen uitrekenen wat een klant terugkrijgt? Met de visuele weergave van de kassa kan er snel en makkelijk worden ingevoerd waar een klant mee betaald en wat de klant terug krijgt aan wisselgeld. Op deze manier houdt u ook meteen een kasboek bij en weet u aan de einde van de dag wat er in de kassa moet zitten.  

Dé uitkomst voor iedere club!

De touchscreen POS-Pc's staan voor flexibiliteit en gebruikersgemak, uitgerust met MplusKASSA software speciaal ingericht voor uw sportkantine, biedt deze biedt u een afrekensysteem dat eenvoudig te begrijpen is, maar tegelijkertijd een veelzijdige uitkomst biedt voor uw sportclub. 

Administratie

De kassa software is modulair opgebouwd, waardoor het mogelijk is om elke oplossing nog verder te personaliseren naar uw eigen wensen en eisen. KassaNet Nuus weet als geen ander dat de administratie van uw sport(club) of sportkantine soms een lastige papierwinkel kan zijn, terwijl dat totaal niet nodig is. Samen met ons kunt u ervoor zorgen dat u de administratie met het grootste gemak op orde houdt. Het kassasysteem kan worden gekoppeld met zaken als Exact online, Snelstart en andere boekhoudprogramma's. 

Voorraadbeheer en onbetaalde consumpties

MplusKassa biedt niet alleen handige koppelingen met de administratie, maar ook met uw voorraadbeheer. Uw club of vereniging kan zelf kiezen voor welke modules wordt gekozen. Het is natuurlijk niet alleen erg handig als uw voorraadbeheer is geautomatiseerd, het is ook nog eens een stukje controle van de in- en uitgaande bestellingen in uw kantine. De MplusKASSA's bieden ook uitkomst voor het uitgeven van onbetaalde consumpties en de rapportage hiervan. U kunt per vrijwilliger of bestuurslid het aantal consumties registreren.

Dé uitkomst voor iedere club!
Een club- of ledenpas systeem

Een club- of ledenpas systeem

Het club- of ledenpassysteem is een contantloze manier van betalen. Door de pas te scannen bij uw afrekenpunt wordt er op een snelle en veilige manier betaald voor consumpties in uw sportkantine. 

Snel en efficiënt

Het club- of ledenpassysteem heeft als basis de digitale portemonnee; vanuit deze portemonnee kunnen uw supporters, gasten, clubleden, medewerkers en bezoekers snel, simpel en safe afrekenen bij uw afrekenpunt. U hoeft enkel de pas op de kaartlezer te houden en de rest gaat vanzelf! Een handige toevoeging voor ieder kassasysteem in de sportkantine!

Veilige betaalomgeving.

U realiseert in een handomdraai een betaalomgeving waar geen of weinig contant geld omgaat. Gebruikers betalen snel en uw vereniging wordt een stuk veiliger en overzichtelijker doordat u minder contant geld in uw kassalade heeft. Dit systeem is natuurlijk ook weer te koppelen met alle administratieve zaken voor uw penningmeester. 

Merken:

merken_mplus.jpg
merken_ccv.jpg
merken_hp.jpg
merken_sharp.jpg
vectron
Vraag direct een offerte aan  
X