Kassa kopen

Wilt u een kassa kopen voor uw zaak? Bij KassaNet Nuus kunt u een kassa kopen voor ieder bedrijf. Door de vele mogelijkheden die de kassasystemen bieden, maken wij een kassasysteem op maat. Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Vraag een offerte aan

Tom Nuus

Eigenaar

Groningen

Waarom een kassa kopen bij KassaNet Nuus?

Voor iedere branche hebben wij een geschikte (maatwerk-)oplossing. 

  • Gebruiksvriendelijke kassasystemen
  • Intuïtief voor u en uw medewerkers
  • Topservice van KassaNet Nuus
  • Eindeloze mogelijkheden

 

Kassa kopen voor ieder bedrijf

Een kassa kopen voor uw bedrijf is natuurlijk iets waar u goed over na wilt denken. Het systeem moet voldoen aan uw wensen en gebruiksvriendelijk zijn voor u en uw werknemers op de werkvloer. Doordat ieder bedrijf andere voorkeuren heeft, kunnen wij iedere kassa zo instellen dat het voor u een goed kassasysteem is. Iedere kassa is dus maatwerk. 

Bent u opzoek naar een pinautomaat? Wij wij helpen u om in no time up-and-running te zijn. Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Kassa kopen horeca

De kassa's voor de horecabranche hebben verschillende aspecten die ideaal zijn voor uw restaurant of café. U kunt hierbij denken aan tafelregistraties, reserveringsystemen, kitchenmanager en meer. Deze specifiek ontwikkelde software voor de horeca maakt het voor u efficiënter en makkelijker werken op drukke dagen en piekmomenten. Verlies nooit meer het overzicht. 

Kassasoftware

De kassasoftware die draait op de kassa's is van Vectron of MplusKASSA. Voor beide merken zijn er verschillende modellen kassa's te verkrijgen. Vectron is qua uitstraling en systeem net wat robuuster dan MplusKASSA, terwijl MplusKassa weer erg makkelijk is aan te vullen qua functionaliteiten door de modulair op te bouwen software. 

 

Meer over Vectron      Meer over MplusKassa

Kassa kopen voor de retail

Zoekt u een kassa voor de retailbranche? Bij KassaNet nuus kiest u voor een  kassa die is ingericht voor meer dan alleen het afrekenen van producten.  Rapportages, voorraadbeheer en klantenbindingsystemen zijn makkelijk te intergreren in een MplusKASSA. 

Op de kassa kunnen meerdere gebruikers inloggen, op deze manier verkrijgt u inzicht in de handelingen per gebruiker. Wilt u graag snel kunnen weten wat een klant terugkrijgt? Met de visuele weergave van de kassa kan worden ingevoerd waar een klant mee betaalt en wat de klant terugkrijgt aan wisselgeld.

Vraag direct een offerte aan  
X