Kassa kopen Groningen

Bent u op zoek naar een kassa in Groningen? KassaNet Nuus vindt in de stad bij afslag Kardinge. Op de zaak kunt u een kijkje komen nemen in de showroom. Weet u nog niet goed wat u nodig heeft in uw zaak? Wij helpen u graag met het zoeken naar een ideaal kassasysteem. We verzorgen kassa's in bijna alle branches en iedere kassa is maatwerk!

Mark Hensema

Verkoopadviseur

Groningen

Waarom KassaNet Nuus?

U rekent er op!

  • Beste service
  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Dé kassa voor ieder bedrijf
  • Scherp geprijsd

 

 

Kassa kopen voor uw horecazaak 

Bent u opzoek naar een kassa voor uw café, restaurant of hotel? De kassa's van MplusKASSA kunnen wij voor u inrichting op de manier waarop u zelf wilt. functies als: bon splitsen, het bijhouden van een kasboek, visuele tafelplattegronden zijn dan ook geen probleem. Daarnaast hebben we oplossingen voor in uw keuken. 

Benieuwd naar wat er kan en hoe onze kassasystemen er uit zien? U kunt altijd langskomen in onze showroom in Groningen! I.v.m. Corona, alleen op afspraak. 

 

Meer weten?

Kassa kopen voor uw retailzaak

De kassa's zijn modulair op te bouwen en u kunt deze aanvullen wanneer u maar wilt. Speciaal voor de klantenbinding zijn er een aantal modules gecreëerd. Denk hierbij aan een klantenkaart of cadeaukaart. Rapportages en het beheer van voorraden zijn dan ook vanzelfsprekend bij onze kassa's.

 

Lees meer

Vraag direct een offerte aan  
X