Bezorging betalen met uw mobiele pin

Wij kunnen helaas niets doen aan de nieuwe regels m.b.t. het coronavirus, het treft een gigantisch deel van de bedrijfsectoren in ons land. Wel is het belangrijk na te leven wat ons wordt opgedragen. Samen kunnen we de verspreiding van het virus indammen. Wilt u als bedrijf overgaan op het bezorgen van maaltijden om toch door te kunnen draaien in de komende weken? Met het mobiele pinautomaat V400M kunnen uw klanten probleemloos en contactloos betalen. 

Bezorgen met V400 mobiele pin 

Uw mobiele pin werkt in uw zaak waarschijnlijk op een/het WiFi-netwerk. Echter is het voor het bezorgen mogelijk om uw pinautomaat te verbinden met het 4G netwerk. Hier heeft u enkel een SIMkaart voor nodig ( te bestellen bij Kassa Noord 050-8200 032). Werkt u met een vaste bezorger, dan is het ook mogelijk om de V400M aan de hotspot van een mobiele telefoon te koppelen. Hoe u dat doet, kunt u vinden in onze gebruikershandleiding.


Download 
 

Vx680 WiFi mobiele pin

Mogelijk heeft u nog de voorloper van de V400M. De VX680. Waar de V400M zowel WiFi als GPRS mogelijkheden heeft, kan de VX680 enkel via WiFi of enkel via GPRS verbinding maken. Wanneer u de WiFi uitvoering heeft, kunt u gebruik maken van de hotspot van uw bezorger. Hoe u dat doet, kunt u vinden in onze gebruikershandleiding.

 

Download

Nog geen mobiele pinapparaat?

Gaat u uw bestellingen bezorgen de komende tijd en heeft u nog geen mobiele pin, maar wilt u hier wel gebruik van maken? Bestel uw mobiele pin bij Kassa Noord. We zullen ons best voor u doen, zo snel mogelijk te leveren. 

 

Contact

Vraag direct een offerte aan  
X