MplusKASSA Order - Bestelzuil

MplusKASSA Order - Bestelzuil

Gepubliceerd op:

Geen wachtrijen meer? Dat kan met bestelzuilen van MplusKASSA! Laat uw gasten via de bestelzuil bestellen en betalen. Gasten krijgen vervolgens een nummer en halen hun bestelling op óf gaan aan tafel zitten en hun bestelling wordt gebracht.

Een goed ingerichte bestelzuil heeft een grote aantrekkingskracht. Wanneer u een bestelzuil inzet, stelt u de menukaart namelijk centraal. De uitgelezen kans om de presentatie van het menu naar een hoger niveau te tillen. Zo geeft u de gast het meest actuele én aantrekkelijke aanbod.

Daarnaast laat de bestelzuil gasten sneller een grotere bestelling plaatsen via upselling.

 
MplusKASSA Order - Bestelzuil

 Hoe werkt de bestelzuil?

1. De gast krijgt de keuze: meenemen of hier opeten. Kiest de gast voor hier opeten, dan kan hij een nummerbordje pakken en dit nummer invoeren. 

2. De gast scrollt door uw digitale menukaart. Het is mogelijk extra informatie te geven bij bepaalde producten of verschillende bereidingswijzen aan te bieden. 

3. De bestelling wordt overzichtelijk weergegeven waarna de gast de kans heeft eenvoudig wijzigingen aan te brengen of door te gaan naar de betaling. De gast betaalt en ontvangt een bonnetje uit de printer.

4. De order is direct verwerkt in de kassa en komt binnen bij de bar en/of keuken(schermen). Heeft de gast voor meenemen gekozen? Dan staat er een nummer op het bonnetje die op een scherm verschijnt zodra de bestelling klaar is.

De verschillende modellen

U heeft keuze uit 3 verschillende bestelzuilen

1. Buddy freestanding

2. Mate

3. Buddy counter 

Geïnteresseerd?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u graag meer! Ook bent u van harte welkom in onze showroom om de bestelzuilen te proberen.

 

Bekijk ook

Jamezz

Jamezz

Jamezz is ready to serve you! Wanneer u gebruikt maakt van deze digitale butler kunt u uw gasten de mogelijkheid geven om te bestellen via een bestelzuil, webshop of QR-code!
Lees het hele bericht
MplusKASSA Order - QR bestel app

MplusKASSA Order - QR bestel app

De QR bestel app van MplusKASSA verhoogt uw omzet. Dit komt omdat het de drempel tot bestellen én de personeelskosten verlaagt. Daarnaast is het mogelijk om upselling en cross selling in te zetten.
Lees het hele bericht
Sitedish

Sitedish

Sitedish is een complete oplossing voor afhaal- en bezorgrestaurants. Met het unieke kassasysteem heeft u alle bestellingen direct in één overzicht. Uw website en app Thuisbezorgd, UberEats en Deliveroo Afhaal / telefonisch   Het kassasysteem is te koppelen met zowel Mplus als Vectron.
Lees het hele bericht
Vraag direct een offerte aan  
X