OPLOSSINGEN

Bestellen met telefoon of tablet

Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Beschut van de zilte zeewind loungen in de zachte kussen, dineren aan aan zee met een prachtig uitzicht. Strandpaviljoen West Aan Zee geeft het echte ongedwongen gevoel, zodat u hier heerlijk kunt genieten. Zowel binnen als buiten kunt u heerlijk zitten en de keuze is reuze! 

Sfeervol dineren bij Restaurant 't Maotie in Gasselte

 

In het Drentse Gasselte staat het restaurant 't Maotie. Het woord 'Maotie' is afgeleid van het woord 'Made' of 'Ma'. Het betekent weiland of hooiland. Door de lage ligging van deze grond werden ze niet voor landbouw gebruikt. Op de plek van het restaurant lag eerder een geul in het weiland, bekend als 't Maotie van de toemalige boer Mans Kroeze.

Bestellen met QR-code bij Paviljoen Nijstad

Een eigentijds restaurant aan het strand van Hoogeveen. Een unieke plek waar niets moet en alles mag. Het restaurant streeft het Blue Zone principe na waarbij langer leven, gelukkig zijn en een gezondere levensstijl de basis is. Lekker relaxen met een uniek vakantiegevoel. Met de uitgebreide, maar gevarieerde menukaart is er voor ieder wat wils. Er worden ingrediënten gebruikt van lokale leveranciers en er wordt gestreeft naar zo veel mogelijk biologische producten. 

Restaurant de Kamer Emmen

 

Restaurant de Kamer is gevestigd in een monumentale Saksische boerderij in het centrum van Vlinderstad Emmen. Het restaurant heeft haar naam te danken aan de huiselijke sfeer en de look-and-feel van een woonkamer. Daarnaast heeft het restaurant een heerlijk terras met uitzicht op het marktplein. 

Bestellen met QR-code bij de Eexterhalte

Sinds een aantal weken werkt ook de Eexterhalte in Eext met een self-orderingsysteem. Er wordt gebruik gemaakt van QR-codes. Klanten kunnen hiermee zelf een bestelling plaatsen en betalen met eigen telefoon. 

Wie maken er gebruik van self-ordering systemen?

Waarom self-ordering systemen het geheime wapen zijn voor de horeca. Door de huidige situatie waarin wij ons nu verkeren hebben we geen andere optie dan flexibel zijn. We kunnen er vanuit gaan dat de 1,5 meter samenleving nog een tijdje stand houdt en daar hebben wij een aantal oplossing voor bedacht. Er zijn al een aantal bedrijven die gebruik maken van self-ordering systemen.  

Het Wantij

Eten bij Het Wantij staat garant voor een avond genieten. Een gevarieerde menukaart met heerlijke gerechten voor iedereen. De combinatie tussen pizza’s en pannenkoeken maakt dat er voor iedereen iets tussen zit. Een ruime keuze uit vlees-, vis- of vegetarische gerechten. 

 Bij het Wantij kunt u ook eten meenemen. U kunt van de gewone kaart pizza’s en pannenkoeken bestellen. U kunt uw keuze vooraf doorbellen. Ook kan Het Wantij eten op uw vakantieadres verzorgen. Bijvoorbeeld de catering van een feestje of barbecue. 

Foodcafé Burgers en zo

Ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van de stad Groningen vindt u in het Drentse dorp Roden, het Foodcafé Burgers en zo. Dit café bestaat inmiddels een jaar en is sinds de opening alleen maar succesvoller geworden. Kwaliteit, toegankelijkheid en gastvrijheid zijn kenwaarden waar Aan en Janine erg veel waarde aan hechten. 

Vanuit hun eigen blik op bepaalde belangrijke aspecten en een boel levenservaring is het idee van het foodcafé ontstaan. 'Laten we nog één keer gek doen'. En zo gezegd, zo gedaan. Met inmiddels een team van 12 man sterk is het succes groter dan ooit verwacht. 

Tox Bar Schiermonnikoog

Met de veerboot vanaf Lauwersoog bent u binnen no-time in het dorp van het eiland Schiermonnikoog. Met het kleine inwonersaantal van +/- 900 is het een van de kleinste eilanden van de wadden. Dat wil niet zeggen dat er weinig te doen is, in tegendeel. Wanneer u het dorpje binnenkomt vind u direct aan uw rechterzijde de Tox Bar. Hier kunt u eten, drinken en dansen. Tox Bar is dagelijks geopend en u kunt er voor ieder moment van de dag terecht. 

Registratie van uw gasten

Vanaf maandag 10 augustus bent u verplicht de gegevens van uw gasten te registreren. Hoe lang bewaart u deze gegevens en wat wordt er verder van u verwacht?

Sharp XE-A207

Met een helder en groot LCD-bedieningsdisplay en een eenvoudige menustructuur biedt deze Sharp kassa een optimaal gebruiksgemak. De kassa is eenvoudig te programmeren en geeft de gebruiker inzicht in de aangeslagen items, prijzen en andere relevante informatie. 

In de kassa kunnen tot maar liefst tot 2.000 artikelen worden voorgeprogrammeerd. Het SD-kaartslot maakt het mogelijk dat diverse gegevens, zoals de geprogrammeerde artikelen, dagelijkse rapporten en het volledige elektronische journaal, eenvoudig opgeslagen worden. Het elektronische journaal kan tot maar liefst 9.000 lijnen met transactiedata opslaan. Deze data kunt u koppelen aan uw boekhouding. Dit helpt u tijd, geld en papier te besparen.

 • Verstelbaar en helder LCD-bedieningsdisplay.
 • Snelle en stille thermische printer.
 • Eenvoudig te programmeren.
 • 99 omzetgroepen en tot 2.000 PLU's.
 • Elektronisch journaal.
 • On-screen inzien van elektronisch journaal.
 • Ingebouwd SD-kaartslot voor backup en data-overdracht.
 • Automatisch BTW-berekening.

U vindt de Sharp XE-A207 bij Kassa Noord

Het Horeca EvenTT 2020 zit er weer op!

Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover, het Horeca EvenTT in Assen. Dé vakbeurs van Noord- en Oost-Nederland. Samen met 500 andere standhouders hebben we er weer een fantastische beurs van kunnen maken. 

Dank u wel!

Wij blikken terug op een drukke, maar erg leuke beurs. We hebben met zoveel verschillende mensen mogen praten, van kleine cafeetjes tot grote vakantieparken. Wij willen u dan ook graag bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft en heeft gehad. 

Self-ordering en geldverwerking

De volgende thema's stonden tijdens de beurs centraal: self-ordering, geldverwerking en innvoatie. Jamezz heeft een geweldig beeld kunnen geven van een het self- ordering systeem. Doormiddel van een bestelzuil konden gasten op de stand zelf hun kopje koffie bestellen. Naast Jamezz werden we tevens versterkt door Cikam. Cikam heeft de oplossing voor het veilig verwerken van cash in uw bedrijf. De oplossingen van Cikam zijn erg gemakkelijk te koppelen aan uw kassa en is daarnaast erg klantvriendelijk en werkt zeer eenvoudig. 

Tot volgend jaar!

Heeft u ons niet kunnen bezoeken? Niet getreurd, wij hebben een hele mooie showroom op ons adres in Groningen waar wij alles kunnen laten zien wat we op de beurs hebben getoond. Kom gerust een keertje langs voor vrijblijvend advies. 

 

Sharp XE-A217

Door het vlakke toetsenbord, dat tevens vuil- en vochtbestendig is, is deze kassa optimaal geschikt voor de horeca. Met een helder en groot LCD-bedieningsdisplay en een eenvoudige menustructuur biedt deze Sharp kassa optimaal gebruikersgemak. 

De kassa is eenvoudig te programmeren en geeft de gebruiker inzicht in de aangeslagen items, prijzen en andere relevante informatie. In de kassa kunnen tot maar liefst tot 2.000 artikelen worden voorgeprogrammeerd. Door het SD-kaartslot kunnen geprogrammeerde artikelen, dagelijkse rapporten en het volledige elektronische journaal, eenvoudig opgeslagen worden. Het elektronische journaal kan tot maar liefst 9.000 lijnen met transactiedata opslaan. Deze data kunt u koppelen aan uw boekhouding. Dit helpt u tijd, geld en papier te besparen.

 • Vuil- en vochtbestending vlak toetsenbord.
 • Tafelfunctie met gedetailleerde bonverwerking.
 • Ingebouwd SD-kaartslot voor backup en data-overdracht.
 • Verstelbaar en helder LCD-bedieningsdisplay.
 • Snelle en stille thermische printer.
 • Vlak toetsenbord met 70 directe artikeltoetsen.
 • Elektronisch journaal voor een volledige audit trail zonder papier verspilling.

U vindt de Sharp XE-A217 bij Kassa Noord

10, 11 en 12 februari Horeca EvenTT Assen

 Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie. KassaNet Nuus zal te vinden zijn op standnummer 4350!

HorecaEvenTT (alweer de 13e editie) is dé toonaangevende horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland. Samen met ons presenteren zo’n 500 andere aanbieders hun product of dienst op het gebied van horeca, grootkeukens en recreatie.

Wat kunt u er vinden?

U vindt er alles op horecagebied. Van niche leveranciers van regionale voedselingrediënten tot landelijke foodgroothandels. Laat u inspireren door te proeven, zien, ruiken en ervaren wat de horecasector u op het gebied van gastvrijheid te bieden heeft. 

Gratis toegangskaarten - ook voor EvenTTCulinair 2020 Graag nodigen we u uit om dit topevenement – en onze stand - te bezoeken. Registreer u met de code (zie onder) en reserveer uw gratis toegangskaarten. Daarmee heeft u ook toegang tot het parallelle kookevent EvenTTCulinair in Expo Assen, waar culinair talent strijdt om prestigieuze titels.

 Bestel uw kaarten online

 1. Ga naar de link op www.horecaeventt.nl
 2. Vul uw e-mailadres in en ontvang een link
 3. Registreer u met uw Kamer van Koophandel-nummer
 4. Vul uw relatiekaart-code in hettnuus2020
 5. U ontvangt per ommegaande uw tickets in uw mail U bent welkom! We ontmoeten u graag in onze stand 4350!

Samen laten we HorecaEvenTT 2020 naar meer smaken!

 

Noorderpoort College

Met 16 verschillende scholen, ongeveer 14.000 studenten, 1.200 cursisten en ruim 1.400 medewerkers is Noorderpoort één van de grootste ROC's (Regionaal Opleidingscentrum) van Noord-Nederland. Je vindt ons in de provincie Groningen en in Assen. Noorderpoort is groot, maar kiest voor ‘klein’. We hebben overzichtelijke scholen met een eigen karakter waar iedereen elkaar kent.

Het kassasyteem 

De verschillende vestigingen van het Noorderpoort maken gebruik van Vectron- en MplusKASSA's in de kantine's en cafés. De systemen zijn gebruiksvriendelijk, intuïtief en overzichtelijk, dat is wat dit kassasysteem zo geschikt maakt voor het Noorderpoort College. Ze zijn afgestemd op het soort gebruik en op de verschillende gebruikers per locatie. Op deze manier zorgen we voor een optimaal systeem, waar iedereen mee kan en wil werken.

Sharp ER-A411

De ER-A411 is ideaal voor retailers op zoek naar een standalone afrekensysteem met speciale branche kenmerken en CCV PIN koppeling standaard. Het gemakkelijk te lezen LCD klant display toont een duidelijk beeld van de aankoop en prijsinformatie en kan in de perfecte kijkhoek worden gedraaid. 

Door de pop-up klantendisplay kunnen scrollende berichten als speciale aanbieding promoties worden vertoond. In combinatie met de verfijnde promotie functie maximaliseert dit de verkoopkansen. Verkopen worden met grote nauwkeurigheid en snelheid geregistreerd, door de artikelcode van de gekochte items handmatig of via scannen van EAN-productcode in te voeren. De SD-kaartsleuf kan worden gebruikt om een back-up van de dagelijkse verkoop en elektronische journaal gegevens te maken, die vervolgens op een computer via Excel of andere spreadsheet-toepassingen beheerd kunnen worden.

 • Snelle en stille 2-stations thermische printer met automatische afsnijfunctie.
 • Groot Multi-line alfanumeriek bedieningsbeeldscherm.
 • Verfijnde promotiefunctie.
 • Scanningfunctie.
 • 4 x RS232 poorten en 1 SD-card slot.
 • Standaard koppeling met CCV Vx-520 met Vx-820.
 • 20 Omzetgroepen standaard, max. 99.
 • 5.000 PLU's standaard, max. 20.000.

U vindt de Sharp ER-A411 bij Kassa Noord

Wij hebben een geheel vernieuwde website!

Het vertrouwde van KassaNet Nuus, maar met een vernieuwde huisstijl. In deze tijd van digitalisering en constante online-onwikkelingen hebben wij voor u onze website nog beter en functioneler gemaakt. In dit nieuwsartikel kunt u lezen wat u kunt vinden op de nieuwe website!

De kassa's

KassaNet Nuus biedt kassa's aan van MplusKASSA en Vectron. Beide kassamerken hebben talloze mogelijkheiden, speciaal voor iedere branche zijn geavanceerde toepassingen ontwikkeld, zodat er een kassa kan worden geboden aan íeder bedrijf. 

Iedere kassa is maatwerk

Geen enkel bedrijf is hetzelfde en daarom begrijpen wij als geen ander dat daar veel verschillende eisen en vragen bij komen kijken. Iedere kassa is maatwerk en wij gaan dus speciaal voor u en uw bedrijf aan de slag. Samen met onze specialisten helpen wij u bepalen wat u nodig heeft en hoe we u kunnen voorzien in deze behoefte. 

Koppelingen 

Wanneer u kiest voor een kassa van MplusKASSA heeft u talloze koppelmogelijkheden. Wil u bijvoorbeeld koppelen met uw boekhoudprogramma? Geen probleem! De kassa koppelt moeiteloos en neemt u een hoop werk uit handen. Complexe vraagstukken is geen enkel probleem. Misschien denk u nu dat het ingewikkeld is om te werken met een MplusKASSA? Niets is minder waar, een MplusKASSA is snel, gebruiksvriendelijk en werk zeer intuïtief. Iedeer kan én wil ermee werken. 

Service

De klant staat bij KassaNet Nuus centraal. Wij helpen u graag. Staat het antwoord op uw vraagstuk er niet tussen voor uw gevoel? Neem gerust contact met ons op en zoeken we samen naar een oplossing.

Dataprofit

Sharp ER-A421

Met uitstekende restaurant kenmerken, doorgaans beschikbaar op "high-end" kassa's, is de ER-A421 met standaard CCV PIN koppeling ideaal voor de horeca markt. Het tafel beheer systeem maakt volledige tafel volgen mogelijk, waaronder geavanceerde functionaliteit om rekeningen te splitsen per artikel, het aantal van de persoon of het bedrag.

De ingebouwde printer kan worden gebruikt voor het afdrukken van keukenbonnen en tafel rekeningen achteraf. Voor elk drukke multi-operator bedrijf zorgt het overlappende medewerker systeem voor een snelle klantenservice. SD-kaartslot type normaal SDHC 4-32Gb voor backup en dataoverdracht.

 • Verstelbaar en helder LCD-bedieningsdisplay.
 • Snelle en stille thermische printer.
 • Eenvoudig te programmeren.
 • 99 omzetgroepen en tot 2.000 PLU's.
 • Elektronisch journaal
 • Ingebouwd SD-kaartslot voor backup en data-overdracht.
 • Automatisch BTW-berekening.
 • Standaard koppeling met CCV Vx-520 met Vx-820.

U vindt de Sharp ER-A421 bij Kassa Noord

Afhalen en bezorgen

 Afhalen en bezorgen was nog nooit zo gemakkelijk!

Bestelapplicatie

Heeft u een bestelapp of website waar uw klanten kunnen bestellen? Dan is dat gemakkelijk te koppelen aan een MplusKASSA. De klant besteld alvorens het bezoek in uw bestelomgeving en de order komt bij u in de keuken binnen en kan worden bereid. Doordat MplusKASSA probleemloos kan koppelen zijn uw bestellingen altijd op tijd klaar en blijft uw klant op de hoogte van de status van de bestelling. 

Bestelzuil 

Een bestelzuil is eigenlijk een extra kassamedewerker. De klant kan op eigen gemak een bestelling doorzetten en alvast betalen aan de zuil. De klant hoeft alleen nog te wachten totdat de bestelling klaar is. Op deze manier verhoogt u de efficiëntie aan de kassa en kunt u uitbereiden aan capaciteit in de keuken. Er kunnen zo meer bestellingen tegelijk worden bereid. 

Op culinaire wereldreis met Mr. Mofongo!

Maak kennis met Mr. Mofongo. Een uniek horeca-avontuur, geïnspireerd op de belevenissen van wereldreiziger Máximo Mofongo.

Ontstaansgeschiedenis

Horeca-ondernemer en onderwaterfotograaf Beijk leerde de charismatische man kennen tijdens een avond borrelen, na een spannende haaienduik. Het was op Cuba. Wit strand, ondergaande zon, een hippe beachbar en goede rum, vergezeld door de meest inspirerende verhalen van Máximo. De verhalen over zijn reizen, waarin de levensgenieter altijd maar weer nieuwe en bijzondere drankjes en gerechten ontdekt, maakte zoveel indruk dat Beijk in 2005 besloot om een concept te beginnen als eerbetoon aan hem; Mr. Mofongo, Global Food Specialist.

Het kassasyteem

Mr. Mofongo gebruikt een Vectronsysteem. Meerdere kassa's op verschillende verdiepingen. Daarnaast gebruikt Mr. Mofongo de Mobile Pro Handhelds voor een optimaal verloop van bestellingen en het  uitserveren daarvan. Aan dit systeem gekoppeld wordt gebruik gemaakt van mobiele pinapparaten. Op deze manier hoeven klanten niet te betalen bij de kassa, maar kan dit aan tafel wat ideaal is!

Fc Groningen

 Een voetbaltempel waar de Trots van het Noorden in 2006 haar intrek nam. Een thuishaven met sfeer van vandaag en de allure van morgen. Een stadion waar groenwit verder groeit en de stap zal maken naar het zo gewenste doel: Eredivisievoetbal op hoog niveau. 

Stad in Stad

Het gebouw bestaat niet alleen uit een stadion dat slechts eens in de veertien dagen publiek trekt, maar is een kleine stad-in-de-stad, met daarbinnen een groot aantal functies: andere sportaccommodaties, woonappartementen, bioscoopzalen, winkels, een casino, een hotel en onderwijs (Noordepoort College)

Het kassasysteem

In het stadion staan niet alleen kassa's van MplusKASSA, maar er wordt ook gebruik gemaakt van een intern betaalsysteem Xafax Netpay. Dit systeem zorg voor een veilige en gemakkelijke betaalomgeving. Een bezoeker kan met een kaart betalen die hij/zij zelf kan opwaarderen. Dit is een ideaal systeem voor terugkerende klanten. Kassafuncties

Als u een snackbar of een ander fastfoodservice heeft, weet u als geen ander dat een kassa snel, intuïtief en goed moet werken. Bij de kassa's van MpusKASSA staat gebruikersgemak voorop. 

Eigen inrichting

Kassa's van MplusKASSA zijn helemaal in te richten naar uw eigen wensen. Dit is mogelijk door het modulair op te bouwen systeem waaruit de software bestaat. Verschillende gebruikers op de kassa kunnen hun eigen voorkeursinstellingen instellen, zodat het voor iedereen naar wens functioneert. Door het gebruiksgemak van een MplusKASSA heeft personeel minimale inwerktijd nodig om snel en foutloos te kunnen werken. Door het weglaten van alle overbodige knoppen en het gebruik van afbeeldingen is het een systeem dat snel eigen wordt. 

Meerdere gebruikers en wisselgeld

Op de kassa kunnen meerdere gebruikers werken, op deze manier krijgt u inzicht in de werkzaamheden per gebruiker. Wilt u graag snel kunnen uitrekenen wat een klant terugkrijgt? Met de visuele weergave van de kassa kan snel en makkelijk worden ingevoerd waar een klant mee betaald en wat de klant terug krijgt aan wisselgeld. Op deze manier houdt u ook meteen een kasboek bij en weet u aan de einde van de dag wat er in de kassa moet zitten.

Merken:

Vraag direct een offerte aan  
X